به ۲۱ باغدار پیش‌تاز در غزنی تراکتورهای کوچک توزیع شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۳ - ۱۶:۱۳
به ۲۱ باغدار پیش‌تاز در غزنی تراکتورهای کوچک توزیع شد

۱۳ جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به ۲۱ تن از باغداران آلوبخارا در ولایت غزنی، تراکتورهای کوچک و بسته‌های باغداری توزیع کرد.
این کمک‌ها به صورت رایگان از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت توزیع شده است.
عبدالولی کوچی رییس زراعت غزنی، می‌گوید ۲۱ عراده تراکتور همراه ملحقات آن به همراه یک بسته دیگر باغداری که شامل کراچی، زینه، بیل، قیچی، اره و دیگر وسایل زراعتی می‌شود، به هزینه ۱۲۵ هزار افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت برای هر دهقان توزیع شده است.
وى گفت هزینه کلی این تراکتورها دو میلیون و ۶۲۵هزار افغانی شده و این تراکتورها وزن کم دارند و باغداران از آن می‌توانند در زمینه‌های مختلف استفاده کنند.
از این تراکتور در هموارسازى زمین، تخم‌پاشى، آب‌پاشى، جمع‌آوری حاصلات زراعتی استفاده می‌شود.
باغداران با دریافت این کمک‌ها، از حمایت وزارت زراعت قدردانی می‌کنند و می‌گویند که توزیع این تراکتورها به افزایش حاصلات‌شان کمک خواهد کرد.
در همین حال، هوسی اندر معاون امور اجتماعی مقام ولایت غزنی، می‌گوید که آلو بخارا یکی از محصولات باغداری است که در ولایت غزنی نتایج خوبی داشته و زمینه‌ی کار را برای شماری زیادی از باشنده‌گان این ولایت به ویژه برای زنان فراهم کرده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۲:۰
Background image

در هلمند پروژه پاک‌کاری ۱۷.۸ کیلومتر کانال‌های زهکشی با هزینه بیش از ۵.۴ میلیون افغانی آغاز شد

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه پاک‌کاری کانال‌های زهکشی در مربوطات مرکز ولایت هلمند و ولسوالی‌های بولان، گرشک و سنگین، با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۱:۰
Background image

برای ۷۰ زن در ولسوالی بلخ مواد و وسایل کشت و تولید سمارق توزیع شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «اکشن اید»، برای ۷۰ تن از زنان در ولسوالی بلخ، مواد، وسایل و لوازم مورد نیاز کشت و تولید سمارق را توزیع کرد.
در این برنامه، مواد. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۰:۵۶
Background image

در کندهار با هزینه بیش از ۱۸ میلیون افغانی یک چکدم بزرگ ساخته شد؛ گامی مهم برای کاهش اثرات خشکسالی و افزایش سطح آب‌های زیرزمینی

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
کار ساخت یک چکدم بزرگ در ولسوالی پایین شاولیکوت ولایت کندهار، با هزینه ۱۸ میلیون و ۴۸۳ هزار و ۳۷۳ افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت،. . .

BACK TO NEWS