به ۱۰هزار و ۷۶۰ دهقان بدخشانی تخم اصلاح‌شده‌ی گندم توزیع می‌شود

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۵ - ۱۲:۱
به ۱۰هزار و ۷۶۰ دهقان بدخشانی تخم اصلاح‌شده‌ی گندم توزیع می‌شود

۱۵عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، روند توزیع ۵۳۸ متریک‌تُن تخم‌ اصلاح‌شده‌ی گندم را به ۱۰هزار و ۷۶۰ تن از دهقانان در سراسر این ولایت آغاز کرده است.
این تخم‌ها به شکل سبسایدی می‌شود. چهل درصد هزینه‌ی آن توسط دهقانان و شصت‌درصد هزینه دیگر توسط وزارت زراعت تامین می‌گردد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۲۸
Background image

آغاز کمپاین واکسین انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب به گونه رسمی آغاز شد. این برنامه با همکاری دفتر کمیته هالند (DCA) و در هماهنگی نزدیک با آمریت مالداری و صحت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۶
Background image

آغاز کمپاین پیشگیری از تب گانگو در ولایت خوست

۱۵ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست کمپاین پیشگیری از بیماری تب گانگو را به صورت رسمی آغاز کرد.
این کمپاین با حمایت مالی بودجه توسعه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۳
Background image

آغاز توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی درایم بدخشان

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف بهبود حاصلات گندم و تأمین امنیت غذایی، کمپاین کشت خزانی گندم در ولسوالی درایم ولایت بدخشان آغاز گردید. این برنامه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان. . .

بازگشت به خبرها