به یک‌هزار و ۴۵۰ خانواده در غزنی بسته‌های زراعتی و خانه‌گی توزیع شده است

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۲ - ۱۴:۴۶
به یک‌هزار و ۴۵۰ خانواده در غزنی بسته‌های زراعتی و خانه‌گی توزیع شده است

۲۲ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی، می‌گوید که در جریان امسال به یک‌هزار و ۴۵۰ خانواده‌ی شامل در انجمن‌های حفاظت از علفچرها، در ولسوالی‌های مالستان و ناهور این ولایت دیگ‌دان‌های کم‌مصرف و تخم رشقه للمی توزیع شده است.
این کمک‌ها از طریق «پروژه مدیریت پایدار زمین و جنگل به اشتراک جامعه» مربوط به بخش منابع طبیعی ریاست زراعت غزنی در همکاری با سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، «FAO» به منظور بسیج دهقانان و مالداران عضوی انجمن‌های چراگاه برای احیا و حفاظت از چراگاه‌ها توزیع شده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسؤول مؤسسه CRS در افغانستان دیدار کرد

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با محمد آدم حامد، رئیس عمومی مؤسسه بین‌المللی CRS در افغانستان و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۳
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۱۰۰ تن از دهاقین در ولسوالی صیاد ولایت سرپل برگزار شد.
در این سمینار نماینده ولسوالی. . .

BACK TO NEWS