به یک‌هزار و ۴۳۵ زن در پنجشیر و پروان مرغ‌های تخمی توزیع شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۸/۲۰ - ۱۰:۳
 به یک‌هزار و ۴۳۵ زن در پنجشیر و پروان مرغ‌های تخمی توزیع شد

۱۹ عقرب ۱۳۹۸
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه معیشت بدیل، به یک‌هزار و ۴۳۵ زن در ولایت‌های پنجشیر و پروان مرغ‌های تخمی و بسته‌های مرغ‌داری توزیع کرد.
به هریک از این زنان ۲۰ قطعه مرغ تخمی و یک‌ بسته مرغ‌داری که شامل صد کیلوگرام دانه‌ مرغ، سه‌صد گرام ملتی‌ویتامین، دانه‌خوره و آب‌خوره می‌شود، توزیع شده است.
هم‌چنین به هجده تن از این زنان در بخش‌های مختلف‌ مرغ‌داری آموزش داده شده و وسایل مورد نیاز کارشان نیز توزیع شده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسؤول مؤسسه CRS در افغانستان دیدار کرد

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با محمد آدم حامد، رئیس عمومی مؤسسه بین‌المللی CRS در افغانستان و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۳
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۱۰۰ تن از دهاقین در ولسوالی صیاد ولایت سرپل برگزار شد.
در این سمینار نماینده ولسوالی. . .

BACK TO NEWS