بری ۱۴۹ فامیل در دو ولسوالی ولایت پروان مرغ تخمی توزیع شد 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۸ - ۱۲:۲۰
بری ۱۴۹ فامیل در دو ولسوالی ولایت پروان مرغ تخمی توزیع شد 

۱۸ اسد ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان به همکاری کمیته ناروی برای ۹۳ فامیل در بگرام و ۵۶ فامیل در ولسوالی سیاه گردغوربند آن ولایت مرغ تخمی توزیع کرد.
 این مرغ‌های تخمی به حضورداشت ویس الله مدیر عمومی ترویج مالداری وعبدالواحد مدیر اپیدیمیولوژی و به همکاری کمیته ناروی در همآهنگی مدیریت‌های زراعت و مالداری آن ولسوالی‌ها توزیع گردید.
قابل یادآوری می باشد که  این فامیل‌ها قبلا سروی و مستحق شناسایی و انتخاب گردیده بوند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۹:۴۳
Background image

معین زراعت و مالداری در رأس یک هیئت رسمی عازم اوزبیکستان شد

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رأس یک هیئت رسمی به دعوت وزارت زراعت جمهوری اوزبیکستان، امروز عازم این کشور شد.
در ترکیب. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۸:۵۲
Background image

توزیع وسایل تهیه کمپوست برای ۹۸ باغدار در دایکندی

۱۶ عقرب ۱۴۰۵  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با هماهنگی مؤسسه افغان اید، به‌منظور حمایت از باغداران و تقویت ظرفیت آنان در بخش تهیه کود عضوی (کمپوست)، برای ۹۸ باغدار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۸:۵۲
Background image

 آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در مرکز ولایت خوست

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست، تحت نظارت آمریت امور زراعتی و با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد (FAO) و همکاری مؤسسه. . .

BACK TO NEWS