برگزاری کارگاهی به منظور چگونه‌گی استفاده از خاک

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۷ - ۱۰:۴
برگزاری کارگاهی به منظور چگونه‌گی استفاده از خاک

۲۶عقرب ۱۳۹۹
ریاست تحقیقات خاک‌شناسی وزارت زراعت به همکاری پروژه اتحادیه اروپا برای توسعه زراعت و بازار روستایی، کارگاهی تحت نام «صحت خاک جهت زراعت پایدار» در وزارت برگزار کرد.
این کارگاه به منظور آشنایی دهقانان با خاک زراعتی و افزایش حاصلات و کیفیت آن، بدون استفاده از کودهای کیمیایی برگزار شده بود.
حمید احمدزی رییس بخش تحقیقات و خاک‌شناسی وزارت زراعت، می‌گوید: «هدف ما این است که دهقانان کشور بدون این‌که از کودهای کیمیایی استفاده بکنند، سر حاصل‌خیزی زمین کار بکنند، خاک بدون این‌که کود کیمیایی بزنند، به طور طبیعی اگر مراقبت صورت بگیرد و به طور تخصصی عملیات زراعتی که برای‌شان ارایه می‌کنیم انجام بدهند، می‌توانند در تولید و کیفیت محصولات‌شان تغییرات خوبی به وجود بیاورند. نتیجه تحقیقات ما با کارمندان ترویجی وزارت به اشتراک گذاشته می‌شود تا به دهقانان در سراسر ولایات آگاهی ارایه بکنند.»
این کارگاه آموزشی برای یک روز در وزارت زراعت، برگزار شده بود و در آن شماری از استادان دانشگاه کابل، کارمندان ترویجی وزارت زراعت و پروژه‌های زراعتی اشتراک کرده بودند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع نهال و وسایل مربوط به هنگ برای دهاقین در ولسوالی چمتال بلخ


۶ قوس ۱۴۰۴  هـ.‌ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ به همکاری مالی وزارت زراعت برای ۲۰ تن دهاقین پیش‌قدم در ولسوالی چمتال، نهال و بسته‌های زراعتی مرتبط به نبات هنگ توزیع کرد.
بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۲
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای ۱۹۸ مالدار در ولسوالی درزاب جوزجان


۶ قوس ۱۴۰۴ هـ‌.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان برنامه آموزشی ویژه مالداران را برای ۱۹۸ تن از باشندگان هشت قریه ولسوالی درزاب تدویر کرد.
این برنامه آموزشی با همکاری دفتر پی‌آر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۱:۱۸
Background image

۲۰۰ جریب زمین امارتی در کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی به قرارداد سپرده شد


۶ قوس  ۱۴۰۴ هـ‌.ش 
۲۰۰ جریب زمین امارتی در ساحه شندغر ولسوالی کوهبند ولایت کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی از سوی مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا به شرکت مجاهد مومند. . .

بازگشت به خبرها