برگزاری جلسه آگاهی‌دهی درباره سند چهارچوب صلح و انکشاف برای کارمندان ریاست زراعت دایکندی

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۷ - ۱۵:۸
برگزاری جلسه آگاهی‌دهی درباره سند چهارچوب صلح و انکشاف برای کارمندان ریاست زراعت دایکندی

۱۷ حوت ۱۳۹۹
جلسه آگاهی‌دهی درباره سند چهارچوب صلح و انکشاف افغانستان برای کارمندان ریاست زراعت برگزار شد.
در این جلسه سید عبدالواحد فیروزی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی درباره‌ی محتویات کلی این سند به مدیران و کارمندان ریاست زراعت معلومات داد و تأکید کرد که تمام مدیران و کارمندان، برنامه‌ها و فعالیت‌های‌شان را با این سند هم‌گام سازند تا بیش‌ترین کمک به دهقانان، مالداران و باغداران در سطح ولسوالی‌های این ولایت صورت بگیرد.
متعاقباً پریزنتیشن سند چهارچوب صلح و انکشاف افغانستان توسط مدیر پلان و برنامه‌ی ریاست زراعت برای مدیران و کارمندان ارائه شد. هم‌چنین درباره‌ی وظایف، اهداف و شاخص‌هایی که برای وزارت زراعت در چهارچوب صلح و انکشاف افغانستان تعیین گردیده، معلومات ارائه کرد تا بخش‌های مربوطه در روشنایی چهارچوب صلح و انکشاف افغانستان بتوانند ارائه‌ی خدمات مؤثر را برای دهاقین فراهم کنند و از سوی دیگر به اهداف تعیین شده دست یابند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۴:۹
Background image

بازدید رئیس عمومی پلان وزارت زراعت از شرکت ختیځ زلاند در ولایت لغمان

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی عبدالغفور رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری همراه با هیأت همراه از شرکت ختیځ زلاند در ولایت لغمان بازدید به‌عمل آورد.

حاجی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۱:۴۷
Background image

تغییر و انتصاب روسای جدید زراعت در ولایات ننگرهار و لغمان

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۲ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

مولوی محمد ولی محسن، رئیس پیشین زراعت ولایت ننگرهار، به عنوان رئیس زراعت ولایت نورستان و مولوی عبد الستار محمد به عنوان رئیس جدید زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۰:۵۳
Background image

احداث ۵۵ باب گلخانه در ولایت تخار به منظور تقویت زراعت و امنیت غذایی

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار با هماهنگی و همکاری مالی دفتر میشن‌است، پروژه احداث ۵۵ باب گلخانه (گرین‌هاوس) را در چهار ولسوالی این ولایت با موفقیت به انجام. . .

بازگشت به خبرها