برپایی سومین جشنواره گل زعفران در فاریاب با نمایشگاه محصولات زراعتی

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۹/۷ - ۱۲:۵۰
برپایی سومین جشنواره گل زعفران در فاریاب با نمایشگاه محصولات زراعتی


۷ قوس ۱۳۹۸
سومین جشنواره گل زعفران و نمایشگاه محصولات زراعتی و صنایع دستی در ولایت فاریاب با حضور نقیب‌الله فایق والی فاریاب، مسوولان محلی دولتی و موسسات همکار در سکتور زراعت، نماینده‌گان جامعه مدنی، شورای موی‌سفیدان، انجمن‌های زعفران‌کاران، کوپراتیف‌های زراعتی و گروپ‌های کوچک دهاقین، زنان زراعت‌پیشه و زعفران‌کار و وکلای نواحی شهر میمنه برگزار گردید.

عبدالکبیر فرزام رییس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب پیرامون دست‌آوردهای کشت زعفران در طی ۱۰ سال گذشته در ولایت فاریاب و اهمیت اقتصادی آن در بازارهای داخلی و خارجی و حمایت دولت از دهقانان زعفران‌کار صحبت کرد.

پس از آن، نقیب‌الله فایق، والی فاریاب روی پیش‌رفت‌ها و مشکلاتی که در تولید، پروسس و بسته‌بندی زعفران وجود داشت سخنرانی کرد و خواهان همکاری‌های هر چه بیش‌تر وزارت زراعت در این بخش شد.
در این جشنواره بر علاوه نمایشگاه محصولات زراعتی صنایع دستی زنان نیز به نمایش گذاشته شد.
باید گفت که افغانستان در تولید زعفران طرح پنج‌ساله‌اش را در دو سال تطبیق کرده و در حال حاضر سومین تولیدکننده‌ی زعفران در جهان است. از لحاظ کیفیت، زعفران افغانستان جایگاه نخست جهانی را دارد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۶:۰
Background image

اشتراک وزیر زراعت در مراسم افتتاح چهارمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابو حنیفه در کابل


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در مراسم افتتاحیه چهارمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابو حنیفه که در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی افغانستان در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۵:۵۷
Background image

نظارت از فعالیت‌های فارم تحقیقات میوه‌جات کوکچه در بدخشان


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از جریان کار و فعالیت‌های فارم تحقیقات میوه‌جات کوکچه واقع در دشت قرغ شهر فیض‌آباد نظارت و ارزیابی به عمل آورد. در این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای یک‌هزار دهقان در جوزجان


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به‌منظور افزایش حاصلات و تقویت توانمندی دهاقین، برای یک‌هزار دهقان در ولسوالی‌های قوش‌تپه و مردیان تخم اصلاح‌شده بذری گندم. . .

بازگشت به خبرها