بخش وسیعی از زمین زراعتی قریه دنگگ در غور از خطر سیلاب مصون شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۷ - ۹:۵۷
بخش وسیعی از زمین زراعتی قریه دنگگ در غور از خطر سیلاب مصون شد

۲۶ عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، با ساخت یک دیوار محافظتی و گبیون‌کاری آن، بخش وسیعی از زمین‌های زراعتی قریه دنگگ سیدان لعل این ولایت را از خطر تخریب سیلاب مصون ساخته است.
این دیوار محافظتی ۱۱۶۲ متر طول دارد و با ساخت و گبیون‌کاری آن ساحات وسیعی از زمین‌های زراعتی از خطرات سیلاب مصون شده است. این دیوار با هزینه ۱۸ میلیون و ۸۹۰هزار ۳۳۵ افغانی ساخته و گبیون‌کاری شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۷ - ۱۴:۵۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با رئیس دفتر آژانس توسعه و همکاری سویس برای افغانستان

۱۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با ایریک مارکلی، رئیس دفتر آژانس توسعه و همکاری سویس برای افغانستان، و هیأت همراهش در مقر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۷ - ۱۰:۴۹
Background image

از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت، زمین به شماری از وزارت‌های امارتی انتقال داده شد

۱۷ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که به اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، قراردادهای انتقال زمین میان ریاست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۷ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع وسایل زراعتی برای دهاقین ولسوالی چهاربولک بلخ

۱۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از تطبیق یک برنامه حمایتی در ولسوالی چهاربولک خبر داد که هدف آن تقویت باغداری و افزایش ظرفیت‌های تخنیکی دهاقین می‌باشد.
بر اساس. . .

بازگشت به خبرها