بخش وسیعی از زمین زراعتی قریه دنگگ در غور از خطر سیلاب مصون شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۷ - ۹:۵۷
بخش وسیعی از زمین زراعتی قریه دنگگ در غور از خطر سیلاب مصون شد

۲۶ عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، با ساخت یک دیوار محافظتی و گبیون‌کاری آن، بخش وسیعی از زمین‌های زراعتی قریه دنگگ سیدان لعل این ولایت را از خطر تخریب سیلاب مصون ساخته است.
این دیوار محافظتی ۱۱۶۲ متر طول دارد و با ساخت و گبیون‌کاری آن ساحات وسیعی از زمین‌های زراعتی از خطرات سیلاب مصون شده است. این دیوار با هزینه ۱۸ میلیون و ۸۹۰هزار ۳۳۵ افغانی ساخته و گبیون‌کاری شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۵:۴۱
Background image

توزیع اجازه‌نامه‌های موقت برای فارمداران و شرکت‌های خدمات مرغداری در ولایت تخار

۱۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، فرآیند توزیع اجازه‌نامه‌های موقت برای فارمداران و شرکت‌های فعال در حوزه‌های پرورش ماهی، زنبور عسل، مرغداری و خدمات وابسته را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۵:۴۰
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی هوا شناسی برای کارمندان ریاست زراعت در ولایت تخار

۱۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار یک ورکشاپ آموزشی یک‌روزه برای مسئولان هواشناسی ۱۶ ولسوالی و واحد ترویجی آق‌مسجد این ولایت برگزار کرد. هدف از این برنامه،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۴:۲۵
Background image

توزیع وسایل کاری برای ۴۰ کارگر در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ

۱۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ با همکاری دفتر ACTED، وسایل ضروری کاری را میان ۴۰ کارگر مشغول به پاکسازی و مرمت کانال‌ها و قنات‌ها توزیع کرد.
وسایل. . .

بازگشت به خبرها