با دواپاشی طویله‌ها در بامیان، بیش از ۹۲هزار حیوان خانگی از تب کانگو مصون شدند

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۷ - ۱۳:۳
با دواپاشی طویله‌ها در بامیان، بیش از ۹۲هزار حیوان خانگی از تب کانگو مصون شدند

۷ اسد ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، می‌گوید که با دواپاشی طویله‌ها در این ولایت، بیش از ۹۲هزار حیوان خانگی از بیماری حیوانی تب کانگو مصون شده‌اند.
بیماری تب خون دهنده کانگو «CCHF»، یک مرض ویروسی حاد، تب‌دار و خون‎دهنده است که ویروس آن از طریق گزیدن کنه‌های آلوده و یا تماس با خون و ترشحات لاشه‌ی حیوانات آلوده به انسان‌ها منتقل می‌شود.
این کمپاین توسط تیم وترنری ساحوی و امریت مالداری ولایت بامیان در مرکز و  ولسوالی‌های یکاولنگ، پنجاب، ورس،که‌مرد، سیغان، یکاولنگ نمبر۲ و ولسوالی شیبر اجرا شده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۱:۵۸
Background image

افتتاح پروژه پاک‌کاری کانال زهکشی برای احیاء زمین‌های زراعتی در ولسوالی سنگین ولایت هلمند

۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

پروژه پاک کاری کانال و زهکشی برای احیای زمین های زراعتی در ولسوالی سنگین ولایت هلمند از سوی ریاست زهکشی و اصلاح زمین های زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هزینه . . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۱:۵۵
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت از شرکت‌ها و اتحادیه‌های زراعتی و مالداری در ولایات فراه و هلمند

۲۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

هیئتی از ریاست انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست قاری محمد اکبر امینی، رئیس این ریاست، جهت بازدید از شرکت‌های تولیدی محصولات زراعتی و مالداری،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۱:۲۹
Background image

اجرای کمپاین واکسین حیوانات و توزیع وسایل حمایتی مالداری در ولسوالی علی‌آباد ولایت کندز

۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۵ شعبان المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

به همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، دفتر بنیاد آقاخان یک کمپاین گسترده واکسین حیوانات در ولسوالی علی‌آباد این ولایت برگزار کرد. . .

بازگشت به خبرها