امسال ۱۹هزار و ۴۷۴ باغچه‌ خانگی برای زنان توزیع شده است

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۲۶ - ۹:۴۴
امسال ۱۹هزار و ۴۷۴ باغچه‌ خانگی برای زنان توزیع شده است

۲۵جدی ۱۳۹۸
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به منظور تامین مصوونیت غذایی خانواده‌ها، طی سال جاری خورشیدی ۱۹هزار‌‌ و ۴۷۴ باغچه‌ خانگی به زنان بی‌بضاعت در مناطق مخالف کشور توزیع کرده است.
هم‌چنین به منظور بهبود شرایط اقتصادی خانواده‌ها، ۴۴۹ سبزخانه‌ی کوچک نیز در مناطق مختلف کشور ایجاد شده است.
وزارت زراعت، ‌آبیاری و مالداری، به منظور ایجاد منبع درآمد برای خانواده‌ها، به ۶۷۰ خانم بسته‌های مرغ‌داری نیز توزیع کرده است. هریک از این بسته‌ها شامل پانزده، بیست‌، سی، صد و پنج‌صد قطعه‌ مرغ تخمی و گوشتی می‌شود.
گسترش زنبورداری از دیگر برنامه‌های وزارت به منظور رشد اقتصاد خانواده‌ها است. این وزارت طی سال جاری ۱۸۰ صندوق زنبور عسل به ۱۸۰ خانم توزیع کرده است. هم‌چنین توزیع گاو، گوساله، بُز و گوسفند به خانواده‌های فقیر و کم‌درآمد نیز شامل برنامه‌های وزارت زراعت بوده است. امسال ۱۲۰ راس گوساله دو ساله و شش ماهه به ۱۲۰ خانم روستانشین توزیع شده است.
احداث و توزیع سبزخانه‌های کوچک و هم‌چنین ساخت فارم‌های کوچک خانگی، از یک سو باعث بلند رفتن سطح عواید خانواده‌ها و دسترسی مردم به سبزیجات غیرفصلی شده و از سوی دیگر به تامین مصوونیت غذایی و رشد اقتصاد خانواده‌ها کمک کرده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۳:۵۱
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت فراه

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه کمپاین بهاری نهال‌شانی را آغاز کرد. بر اساس این برنامه، در جریان سال ۱۴۰۵ هـ.ش، ۳۸ هزار و ۶۵۰ اصله نهال میوه‌دار، غیرمیوه‌دار و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۲:۴۲
Background image

بازدید رییس دعوت و ارشاد وزارت زراعت از فارم‌های زراعتی و مالداری وزارت زراعت در ساحه بنی حصار

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی محب‌الله انعام، رئیس دعوت و ارشاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از فارم‌های زراعتی و مالداری این وزارت در ساحه بنی‌حصار کابل دیدار کرد.
در جریان این بازدید، رئیس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۲:۴۰
Background image

برگزاری آموزش عملی در زمینه ساخت و استفاده ادویه‌جات ترکیبی وقایوی نباتات در ولسوالی دهدادی بلخ

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برنامه آموزشی در مورد طرز تهیه و استفاده ادویه‌جات ترکیبی وقایوی نباتات را در ولسوالی دهدادی آغاز کرد. این برنامه با هدف ارتقای. . .

بازگشت به خبرها