امسال در کندز بیش از یک‌ونیم هزار جریب باغ ساخته شده است

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۷ - ۱۵:۴۱
امسال در کندز بیش از یک‌ونیم هزار جریب باغ ساخته شده است
۲۷ میزان ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سال ۱۳۹۹ در ولایت کندز، یک هزار و ۶۶۰ جریب باغ نو ساخته است.
این باغ‌ها بیش‌تر شامل درختان مختلف میوه، به خصوص بادام می‌شود که برای دهقانان و باغداران ولسوالی‌های مختلف ولایت کندز ساخته شده است. باغ‌سازی‌های بیش‌تر، حاصل میوه ولایت کندز را حدود ۱۵ درصد افزایش داده است.
ایجاد باغ‌های نو، زمینه‌ی آموزش روش‌های مدرن باغداری و پروسس میوه را برای باغداران فراهم می‌سازد و هم‌چنین به رشد اقتصاد باغداران می‌انجامد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۳۰
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت از پروژه‌های ساختمانی و آبیاری در کندز نظارت کرد

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی عبدالمجید مبارک رئیس تدارکات این وزارت، به ولایت کندز سفر نمود. هدف از این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۵
Background image

کمپاین‌های منظم علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» در ولایت کندز در جریان است

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از طریق بخش حفاظت نباتات، کمپاین‌هایی را علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» آغاز کرده است تا از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۴
Background image

انجام فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع آفات گدام‌ها، حفظ کیفیت گندم ذخیره‌شده و تأمین امنیت غذایی، عملیات فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه با همکاری مدیریت حفاظت نباتات و. . .

بازگشت به خبرها