اشتراک صندوق وجهی انکشاف زراعتی در نمایشگاه صنعتی «گنجینه بامیان»

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۳ - ۹:۲۵
اشتراک صندوق وجهی انکشاف زراعتی در نمایشگاه صنعتی «گنجینه بامیان»

دفتر ولایتی صندوق وجهی انکشاف زراعتی وزارت زراعت در ولایت بامیان در نمایشگاه صنعتی «گنجینه بامیان» شرکت نموده و از جانب مسؤلان دفتر ولایتی صندوق مذکور در رابطه به نحوه‌ی کار و فعالیت، تمویل مالی اسلامی، خدمات تخنیکی و سایر محصولات اسلامی صندوق به بازدیدکنندگان معلومات همه جانبه‌ ارائه گردید.
به گفته‌ی مسؤل دفتر ولایتی صندوق در بامیان، نمایشگاه مذکور در ۱۷۰غرفه که ۱۰۰غرفه‌ی آن ویژه‌ی خانم‌ها می‌باشد افتتاح شده است‌.
این نمایشگاه به هدف رشد و بازاریابی برای محصولات و تولیدات داخلی، ترویج صنعت ملی، آگاهی‌دهی و تشویق مردم جهت استفاده از فرآورده‌های داخلی، ایجاد انگیزه‌ی رشد تجارت میان سرمایه‌گذاران و تاجران، افزایش تولیدات داخلی، رشد و توسعه‌ی اقتصاد کشور، ترویج فرهنگ برگزاری نمایشگاه‌ها و کنفرانس‌های تجارتی  برای مدت ۵ روز در ولایت باستانی بامیان برگزار شده است.
با برگزاری نمایشگاه‌ها در ولایات مختلف کشور، زمینه‌ی معرفی، رشد و شکوفایی تولیدات داخلی خصوصا محصولات زراعتی و مالداری در کشور فراهم می‌گردد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۲۵
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به کندهار به‌منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت حق مالکیت

۳۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت رسمی ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت حق مالکیت و ارتقای ظرفیت مسلکی کارمندان مربوطه به ولایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۱۹
Background image

برای شماری از دهاقین در بغلان درباره کشت خربوزه آموزش ارائه شد

۳۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان از طریق کارمندان مسلکی مدیریت امور زراعتی ولسوالی دهنه غوری، برای دهاقین این ولسوالی در مورد کشت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۱۳
Background image

در نورستان برای ترویج زراعت عصری، قطعات نمایشی زراعتی ایجاد شد

۳۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان به هدف افزایش حاصلات زراعتی، بلند بردن ظرفیت دهاقین و ترویج تخم‌های اصلاح‌شده و روش‌های عصری زراعت. . .

بازگشت به خبرها