از روز دهقان با برگزاری محفل باشکوهی در کندز تجلیل شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۳ - ۱۳:۳۵
از روز دهقان با برگزاری محفل باشکوهی در کندز تجلیل شد

۲ حمل ۱۴۰۰
از دوم حمل، روز دهقان، با برگزاری محفل با شکوهی با حضور صدها تن از مسوولان محلی، فعالان جامعه‌ی مدنی، مؤسسات همکار، شرکت‌های خصوصی، دهقانان، ورزشکاران و شهروندان کندزی، در صحن شهرداری این ولایت تجلیل شد.
عبدالهادی قرلق رییس زراعت، آبیاری و مالداری کندز، در آغاز این محفل با ارایه‌ی گزارشی از فعالیت‌های سال گذشته این ریاست و برنامه‌های سال جدید، گفت که ولایت کندز در نتیجه همکاری مسوولان محلی و مؤسسات، لقب «کندوی افغانستان» را حفظ خواهد کرد.
هم‌چنین در این محفل، دیگر سخنرانان نیز از کارکردهای ریاست زراعت کندز قدردانی کردند.
ریاست زراعت کندز، همه ساله به منظور ارج‌گذاری به زحمات دهقانان و مالداران، روز دوم حمل را با برگزاری جشن ویژه‌ای گرامی می‌دارد.
در این محفل، کارمندان ریاست زراعت، زعفران‌کاران، وترنران، شرکت‌های ارایه‌‌کننده خدمات زراعتی، ورزشکاران رژه رفته و حرکت‌های مختلفی را به نمایش‌ گذاشتند. هم‌چنین در این محفل با اهدای تقدیرنامه و تحایفی، از دهقانان پیش‌قدم قدردانی شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۵
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت ارشاد، حج و اوقاف

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست استملاک و اسکان مجدد ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری رئیس استملاک و اسکان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۳
Background image

توزیع تجهیزات زنبورداری در ولسوالی چهاردره ولایت کندز

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با همکاری دفتر داکار، تجهیزات ضروری زنبورداری را به شماری از زنبورداران ولسوالی چهاردره این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۲
Background image

ارائه گزارش فعالیت‌های ریاست عمومی عشر و زکات و ریاست امور کارکنان به معین مالی و اداری وزارت زراعت

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست عمومی عشر و زکات و ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری طی نشست‌های جداگانه، پلان‌ها و گزارش فعالیت‌های سال ۱۴۰۴ را به مولوی نورالدین‌عمیر. . .

بازگشت به خبرها