ادامه‌ی کنفرانس رشد زراعت: درمیان‌گذاری دیدگاه‌ها روی تولید بهتر

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۹/۵ - ۱۵:۲۵
 ادامه‌ی کنفرانس رشد زراعت: درمیان‌گذاری دیدگاه‌ها روی تولید بهتر

۵ قوس ۱۳۹۸
پیش از چاشت امروز، کنفرانس روی موضوعات تولید باکیفیت آرد، شکر، برنج، روغن، محصولات گوشتی مرغ، ماهی و تخم مرغ، فراورده‌های لبنی و وادرات بیرونی متمرکز بود.
نماینده‌گان هر یک از فراورده‌های یاد شده طرح‌ها، نظریات، دست‌آوردها، مشکلات و پیشنهادهای‌شان را در حضور حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی و محبوب‌الله ننگ سرپرست معینیت زراعت و مالداری وزارت زراعت مطرح ساختند.
سرپرست معینیت راعت و مالداری وزارت زراعت به حاضرین گفت: «از نظریات همه‌جانبه شما تشکری می‌کنیم، ما در این قسمت کمیته‌هایی را ایجاد کردیم تا بتوانیم در همکاری با سکتور خصوصی و وزارت‌های دیگر شما را یاری رسانیم و در این قسمت در حمایت از شما قرارداریم.»
خواست‌ اشتراک‌کننده‌گان در قسمت تهیه وسایل ماشینری زراعتی، آشنایی با تکنولوژی‌های زراعتی معاصر، تهیه کودکیمایی باکیفیت، تخم با کیفیت، ایجاد سهولت‌ها در بخش صادرات و فروش، ظرفیت‌سازی و تحقیق روی تخم‌های اصلاح‌شده بود تا محصولات بهتر از لحاظ کمیت و کیفیت تهیه کنند.
هم‌چنان استادان دانشکده‌های زراعت نظریات‌شات را برای باغداران، زارعان و تولیدکننده‌گان شیر، و دیگر بخش‌ها شریک ساختند تا در استراتیژی انکشاف زراعت گنجانیده شود.
بعد از چاشت این کنفرانس، برای بحث روی چگونه‌گی تقویت صادرات انجیر، کشته، جلغوزه، مغز پسته، بادام، بادرنگ، رومی، خربزه، تربز، پیاز و زعفران اختصاص یافته‌است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۴:۱۱
Background image

افتتاح دو مرکز جمع‌آوری و پروسس لبنیات در فیض‌آباد و بهارک بدخشان

۱۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
دو مرکز جمع‌آوری و پروسس لبنیات در شهر فیض‌آباد و قریه خیرآباد ولسوالی بهارک ولایت بدخشان، با حمایت مالی اتحادیه اروپا و توسط مؤسسه کمیته هالند، با هماهنگی آمریت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۳:۴
Background image

توزیع مواد غذایی برای ۱۲۸ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی سروبی کابل

۱۴ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۱۲۸ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی سروبی ولایت کابل، یک مقدار مواد غذایی به‌منظور مبارزه با سوءتغذیه و حمایت از خانواده‌های نیازمند توزیع شد.
این مواد غذایی شامل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۹:۵۹
Background image

توزیع ۱۵۴ هزار دوز واکسین طبق برای مسئولان کلینیک‌های صحت حیوانی ولایت کابل

۱۵ میزان ۱۴۰۵  هـ.ش
به‌منظور وقایه و کنترول بیماری طبق در مواشی ۱۵۴ هزار دوز واکسین طبق برای مسئولان ۲۸ کلینیک صحت حیوانی در سطح ولایت کابل توزیع شد.
این واکسین‌ها با هماهنگی و همکاری. . .

BACK TO NEWS