آموزش شماری از باغداران در نورستان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۹:۲۱
نورستان کې یوشمېر بڼوال وروزل شول 

۲۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۵ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
براساس هدایت ویژه مولوی محمدولی محسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، شماری از باغداران و کارمندان ادارات امارتی در بخش شاخه‌بری درختان میوه در منطقه پارون، مرکز این ولایت، توسط کارمندان مسلکی این ریاست آموزش داده شدند.
در این برنامه آموزشی، روش‌های درست شاخه‌بری درختان میوه به‌گونه عملی و نظری برای اشتراک‌کنندگان تشریح گردید و همچنان معلومات لازم در مورد فواید شاخه‌بری در اختیار آنان قرار داده شد، تا باغداران بتوانند باغ‌های خود را به شکل درست و معیاری مدیریت نمایند.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری نورستان تلاش دارد تا به‌منظور اصلاح باغ‌ها، افزایش حاصلات و توسعه باغداری معیاری، برنامه‌های آموزشی دوامدار را برای دهقانان و باغداران فراهم سازد، تا زمینه برای گسترش باغداری عصری و معیاری در این ولایت مهیا گردد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها