آغاز کار بذر تخم هنگ تاجکی در فارم ذخیره ولسوالی دولت‌آباد بلخ

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۷ - ۱۱:۸
آغاز کار بذر تخم هنگ تاجکی در فارم ذخیره ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۷ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ،  کار بذر ۸.۴ کیلوگرام تخم هنگ تاجکی را در مساحت یک جریب زمین در فارم ذخیره ولسوالی دولت‌آباد آغاز کرد. 
این اقدام مطابق به پلان منظور شده سال مالی ۱۴۰۳ پروژه تنظیم نباتات طبی از سوی آمریت منابع طبیعی آن ریاست صورت گرفته است.
زمین مورد نظر قبلاً آماده‌سازی شده بود و عملیات بذر به سیستم قطار با هدف تولید نهالی هنگ تاجکی تحت نظارت و رهنمایی آمریت منابع طبیعی انجام شد.
در این برنامه، مولوی عبدالطیف حکیمی آمر منابع طبیعی، مولوی سید برهان مدیر عمومی خدمات زراعتی ولسوالی دولت‌آباد، شمس‌الدین مدیر عمومی تکنالوژی جدید آبیاری، میوند مدیر تنظیم نباتات طبی، غلام سخی مدیر حفاظت نباتات ولسوالی دولت‌آباد و مدیر عمومی جنگلات طبیعی حضور داشتند.
این برنامه بخشی از تلاش‌های ریاست زراعت برای ترویج و تولید نباتات طبی و استفاده بهینه از منابع طبیعی در این ولایت می‌باشد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۲ - ۱۱:۵۹
Background image

برنامه آموزشی استفاده از لابراتوار سیار خاکشناسی دایر گردید

ریاست تحقیقات خاکشناسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از برگزاری یک برنامه آموزشی چهار روزه در زمینه استفاده از لابراتوار سیار خاکشناسی خبر داده است.
این برنامه با همکاری متخصصین کشور. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۲ - ۹:۱۱
Background image

دیدار وزیر زراعت با هیئت بلندپایه حکومت و سکتور خصوصی کشور چین

 

مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، با هیئتی از مسئولان دولت و نماینده‌گان سکتور خصوصی جمهوری خلق چین در کابل دیدار کرد.
این دیدار در دفتر وزیر زراعت برگزار شد و در آن. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۱ - ۱۵:۱۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی معینیت مالی و اداری با ریاست‌های تحت اثر در وزارت زراعت

۱ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش

جلسه اداری و هماهنگی معینیت مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری، با اشتراک رؤسای ادارات تحت اثر این معینیت. . .

BACK TO NEWS