دیدار معین زراعت و مالداری با رییس مبازه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۹ - ۱۰:۲۹
دیدار معین زراعت و مالداری با رییس مبازه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل 

مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در دفتر کارش با انبها سود رییس دفتر مبازه با جرایم و مواد نشه آور سازمان ملل متحد در افغانستان  (UNODC) و هیئت همراه شان دیدار کرد.
در این دیدار مسولان نهاد متذکره در مورد فعالیت‌ها و کار کرد های شان به معین زراعت و مالداری معلومات اراییه کرده و از  دریافت کمک 68 متریک تن آرد درجه اول برای معتادین مواد مخدر از سوی سازمان اسلامی مصوونیت غذایی (IOFC) که در کشور قزاقستان موقیعت دارد خبرداد که آرد ذکر شده در حال حاضر در بندر حیراتان رسیده است و پس از رسیدن آن به مراکز ترک اعتیاد مواد مخدر توزیع می شود.
همچنان رییس دفتر متذکره به معین زراعت و مالداری اطمینان داد که تلاش می نمایند تا  با آن عده از دهقانانی که کشت کوکنار را ترک کرده و رو به کشت بدیل آورده اند کمک نمایند و کوشش می نمایند که بودیجه دریافت کرده و در این بخش با دهقانان کمک کنند

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها