توزیع گندم برای نزدیک به ۲۰۰ تن از باشنده‌گان ولایت دایکندی

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۹ - ۱۰:۲۸
توزیع گندم برای نزدیک به ۲۰۰ تن از باشنده‌گان ولایت دایکندی

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی برای ۱۹۵ نفر از کارگران در ترمیم و پاک‌کاری سرک‌های شفاخانه زهرا بیات، سرک پیر باغ دشت، سرک شفاخانه صد بستر، سرک سیاتوت و چاردار، سرک میش‌ها، و سرک سوختوک شامل برنامه کار در مقابل غذا شده‌بودند گندم توزیع گردید.
در توزیع این گندم توسط نماینده گان ادارات ریاست زراعت، شاروالی، انکشاف دهات، نظارت و تعقیب فرامین و احکام، ارشاد، حج و اوقاف حضور داشتند. برای هر نفر کارگر ساده در روز به مقدار۸ کیلو گرام گندم، برای سر کارکر مقدار۱۰ کیلو گرام گندم و برای انجینر به مقدار۱۴ کیلو گندم در فی روز توزیع گردید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها