جلسه‌ای به منظور ترتیب طرح تنظیم سفرهای ولایتی برگزار شد 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۳/۸ - ۱۵:۵۹
جلسه‌ای به منظور ترتیب طرح تنظیم سفرهای ولایتی برگزار شد 

جلسه به رهبری مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور ترتیب طرح تنظیم سفر های ولایتی کارمندان وزارت زراعت برگزار شد.
به اساس فیصله رهبری وزارت زراعت به معین مالی و اداری وظیفه سپرده شده که  به منظور مدیریت سفرها و موثر بودن آن طرح جامع ترتیب گردد  که سفر های کارمندان وزارت زراعت را  طوری تنظیم نماید که هم بودیجه وزارت زراعت در جای مناسب به مصرف رسد و هم نتایج قابل ملاحظه از سفر ها بدست آید.
به همین منظور مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری  جلسه را به حضور داشت مسوولان ریاست‌ های منابع بشری، مالی و حسابی، آمریت تخنیک و ترانسپورت و سایر ریاست‌های ذیدخل برگزار کرده و کمیته های مشخصی را توظیف کرده تا  مطابق و قوانین و مقررات وزارت زراعت طرح مشخصی را جهت تنظیم سفرها ترتیب نمایند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۳
Background image

پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در افغانستان برای سه سال دیگر تمدید شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان موسسه افغان اید می‌گویند، پروژه «ترویج بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در جوامع آسیب‌پذیر افغانستان» که پیش از این برای یک سال در شش ولایت کشور تطبیق شده بود، برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار برگزار شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان وزارت‌های مالیه، صنعت و تجارت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۶
Background image

مبارزه گسترده علیه حشره کفشک در بادغیس؛ صدها جریب زمین زراعتی پاک‌سازی شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۳۰ ذی‌القعده ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس می‌گوید، کارمندان مسلکی بخش حفاظت نباتات با همکاری دهاقین، مبارزه علیه حشره کفشک را تشدید کرده‌اند که. . .

بازگشت به خبرها