۱۶۰ دهقان و باغدار در ولسوالی میرامور دایکندی آموزش دیده اند

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۳/۶ - ۱۴:۱
۱۶۰ دهقان و باغدار در ولسوالی میرامور دایکندی آموزش دیده اند

۶ جوزا ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، برای ۱۶۰ تَن از دهاقین و باغداران در ولسوالی میرامور این ولایت در رابطه به کنترول همه جانبه امراض و آفات نباتی آموزش داده است.
امراض سرخی کندم، سیاقاق گندم، کنترول و شپشک های نباتی، کنترول مور و امراض قارچی، تهیه و استفاده ادویه‌های ترکیبی، تهیه و استفاده ادویه‌های محلی از مواردی بوده که برای دهاقین آموزش داده شده است.
هم چنان برای آموزش دیده‌گان 14 لیتر ادویه کیمیاوی به خاطر کنترول مور و شپشک‌های نباتی توزیع گردید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۶:۳۵
Background image

نظارت معین زراعت و مالداری از فعالیت‌های ریاست حفاظه و قرنطین

۲۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از جریان فعالیت‌های کارمندان ریاست حفاظه و قرنطین در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل نظارت کرد.
د. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۶:۲۷
Background image

نشست معین زراعت و مالداری با واردکنندگان کود کیمیاوی برای بهبود کیفیت کود در کشور

۲۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با مسئولان شرکت‌های واردکنندگان کود کیمیاوی افغانستان در تالار کنفرانس‌های صندوق انکشاف زراعت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

BACK TO NEWS