ملاقات رئیس زراعت ولایت کاپیسا با مسوول کمیته ناروی برای افغانستان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۳/۱ - ۱۳:۵۶
ملاقات رئیس زراعت ولایت کاپیسا با مسوول کمیته ناروی برای افغانستان

۱ جوزا ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا در دفتر کارش با ذبیح الله رحمتی مسئول عمومی پروژه‌های بشر دوستانه کمیته ناروی برای افغانستان ملاقات نمود.
در این دیدار دو طرف روی چگونگی تطبیق بهتر پروژه‌های کمیته ناروی در ولایت کاپیسا صحبت نمودند. رئیس زراعت کاپیسا از مسوولان کمیته نامبرده خواست کمک‌های شان را بر اساس نیازمندی‌های مردم راه‌اندازی نمایند. آقای روحانی در قسمتی از صحبت‌هایش احداث کلینیک‌های صحی، اعمار پل‌ها، اعمار دیوارهای استنادی، اعمار سربندها، پاک کاری کانال‌های آبیاری، اعمار چکدم‌ها، کمک به مالداران و احداث قوریه جات نهال‌های مثمر را نیازهای اساسی مردم عنوان نمود.
 بعد از این ملاقات اعضای جلسه از خاطر شنیدن نظریات مردم و یافتن مشکلات به ولسوالی اله‌سای رفته و از پروژه‌ کار در مقابل غذا در آن ولسوالی نظارت نمودند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها