جلوگیری از غصب ۲۵ جریب زمین در ولسوالی نجارب ولایت کاپیسا

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۲/۱۸ - ۹:۵۷
جلوگیری از غصب ۲۵ جریب زمین در ولسوالی نجارب ولایت کاپیسا

کارمندان مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی نجراب ولایت کاپیسا از غصب حدود ۲۵ جریب زمین امارتی  در آن ولسوالی جلوگیری نمود. 
این زمین‌ها واقع تپه سولانک بود و در آن افراد  به گونه خود سرانه اقدام به ساخت و ساز نموده‌ بودند.
روند جلوگیری از غصب ساحات امارتی چندین ماه می‌شود که که در سطح ولایت کاپیسا جریان دارد و طبق پلان منظم ادامه دارد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۵۷
Background image

برگزاری نشست هماهنگی برای ایجاد سهولت‌ها به مراجعین در ریاست زراعت بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هماهنگی به منظور ایجاد سهولت‌ها برای مراجعین و تنظیم بهتر روند دیدار با رئیس و آمرین در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برگزار شد.
این نشست به رهبری رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۴۸
Background image

آغاز کمپاین مبارزه با آفت ملخ در ولسوالی‌های بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین مبارزه علیه آفت ملخ از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در شماری از ولسوالی‌های این ولایت آغاز گردید. این برنامه تحت نظارت رئیس زراعت بلخ و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۳۸
Background image

آغاز کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره در بغلان

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان آغاز گردید. این برنامه تحت هدایت مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس زراعت بغلان و. . .

بازگشت به خبرها