جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی به طور جدی در ولایت کندز ادامه دارد

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۲/۱۱ - ۹:۳۱
جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی به طور جدی در ولایت کندز ادامه دارد

به اساس هدایت مولوی امان الله حسن ریس زراعت و ریس هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین های امارتی، مرعی، عامه و وقفی ولایت کندز از غصب زمین در ولسوالی دشت ارچی کندز جلوگیری شد.
طبق هدایت رییس زراعت کندز مولوی عبدالملک موسی مدیر زراعت ولسوالی دشت ارچی با تیم کاری و هماهنگی ادارات ذیربط از غصب زمین‌های امارتی در آن ولسوالی  جلوگیری نموده دیوار های اعمار شده را تخریب و غاصبین را به ارگان های ذیربط معرفی نمودند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۸
Background image

افتتاح برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر در غور

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری یک نهاد همکار، برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر را در ساحه واترشید قریه پوزه‌لیچ مربوط مرکز فیروزکوه افتتاح کرد.
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۷
Background image

سروی و شناسایی دهقانان مستحق برای دریافت تخم سبزیجات و مواد غذایی در دایکندی

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک نهاد خیریه، روند سروی و شناسایی شماری از دهقانان و خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی را در ولسوالی‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع ۸ عراده موترسایکل برای کارمندان عشر و زکات در پنجشیر

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر، ۸ عراده موترسایکل را به هدف تسهیل امور کاری کارمندان عشر و زکات ولسوالی‌های این ولایت توزیع نمود.
این موترسایکل‌ها که از سوی وزارت. . .

بازگشت به خبرها