جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات ولایت کاپیسا دایر شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱/۲۳ - ۹:۷
جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات ولایت کاپیسا دایر شد

جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات با اشتراک نماینده گان ریاست‌های عضو سکتور و موسسات همکار تحت ریاست مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت ولایت کاپیسا در مقر این ریاست برگزار گردید.
پروژه های کمیته ناروی برای افغانستان در ولایت کاپیسا پروژه رشد معیشت مالداران آسیب پذیر را به اعضای مجلس به معرفی گرفته و یادآور شد که از طریق این پروژه برای ۴۶۵۰ مالدار در ولسوالی‌های تگاب، نجراب، اله‌سای و حصه اول کوهستان بسته حفاظتی مواشی شامل ۲۰۰ کیلو خوراکه حیوانی به همرای ۱.۳۴ کیلو تخم علوفه و تطبیق ادویه ضد پرازیت‌های داخلی بالای  حیوانات مالداران تطبیق گردد.
اعضای مجلس روی نقش مالدران کوچی و سهم آن‌ها در پروژه نیز بحث نمودند تا نماینده کوچی‌ها در ولسوالی‌های نامبرده با نماینده پروژه هماهنگی صورت گیرد و سهم خوبی برای آن‌ها در نظر گرفته شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۵:۴۲
Background image

آغاز نهال‌شانی و سروی باغچه‌های کوچک در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه نهال‌شانی در ولسوالی بگرام  ولایت پروان در بخش انکشاف علفچرها و جنگلات با حضور مولوی روح‌الله روحانی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، آمر تنظیم منابع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳۷
Background image

افتتاح رسمی دو پروژه بزرگ آبیاری در ولسوالی‌های خواجه‌موسی و خانچهارباغ فاریاب

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
دو پروژه مهم زیربنایی در بخش مدیریت منابع آب به‌هدف تغذیه آب‌های تحت‌الارضی و کاهش اثرات خشک‌سالی از از بودیجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولسوالی‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳۳
Background image

جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سیزدهمین جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و با حضور انجنیر عبدالغفور غفاری، رییس عمومی صندوق وجهی انکشاف. . .

بازگشت به خبرها