جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات ولایت کاپیسا دایر شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱/۲۳ - ۹:۷
جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات ولایت کاپیسا دایر شد

جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات با اشتراک نماینده گان ریاست‌های عضو سکتور و موسسات همکار تحت ریاست مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت ولایت کاپیسا در مقر این ریاست برگزار گردید.
پروژه های کمیته ناروی برای افغانستان در ولایت کاپیسا پروژه رشد معیشت مالداران آسیب پذیر را به اعضای مجلس به معرفی گرفته و یادآور شد که از طریق این پروژه برای ۴۶۵۰ مالدار در ولسوالی‌های تگاب، نجراب، اله‌سای و حصه اول کوهستان بسته حفاظتی مواشی شامل ۲۰۰ کیلو خوراکه حیوانی به همرای ۱.۳۴ کیلو تخم علوفه و تطبیق ادویه ضد پرازیت‌های داخلی بالای  حیوانات مالداران تطبیق گردد.
اعضای مجلس روی نقش مالدران کوچی و سهم آن‌ها در پروژه نیز بحث نمودند تا نماینده کوچی‌ها در ولسوالی‌های نامبرده با نماینده پروژه هماهنگی صورت گیرد و سهم خوبی برای آن‌ها در نظر گرفته شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۷
Background image

آغاز پاک‌کاری کانال‌ها و جوی‌های فارم تحقیقاتی باغ ذخیره تالقان در تخار

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال ۱۴۴۶ هـ.ق
کار عملی پاک‌کاری کانال‌ها و جوی‌های فارم تحقیقاتی باغ ذخیره تالقان ولایت تخار با حضور قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار آغاز شد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۶
Background image

بازدید و نظارت از فارم‌های گاوداری جدید در ولایت فراه

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
به ادامه برنامه‌های ترویجی و نظارتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، از چهار باب فارم گاوداری جدیدالتأسیس در این ولایت بازدید و نظارت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۵
Background image

احداث ۲۰ قطعه باغ متراکم سیب در ولسوالی خاکجبار ولایت کابل

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری موسسه استارز در  ولسوالی خاکجبار، برای ۲۰ نفر باغدار، باغ‌های متراکم سیب احداث نمود.
در این پروژه،. . .

بازگشت به خبرها