امسال ۳۰۰هزار اصله نهال در بدخشان غرس می‌شود

mail-admin
شنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۳ - ۱۲:۳۱
امسال ۳۰۰هزار اصله نهال در بدخشان غرس می‌شود

۱۳ جدی ۱۴۰۱ هـ.ش
کمپاین نهالشانی در ولایت بدخشان توسط مولوی امان الدینمنصور والی ولایت بدخشان، با اشتراک منسوبین ملکی و نظامی امارت اسلامی، نماینده‌گان موسسات همکار و رسانه‌ها در لوای اول عمر ثالث طی محفلی رسما افتتاح گردید.
به گفته مسوولان ریاست زراعت این ولایت، قرار است به‌تعداد سه صد هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر (۳۰۰۰۰۰) و دو نیم میلیون (۲۵۰۰۰۰۰۰۰) قلمه در کمپاین نهال‌شانی بهاری در سطح این ولایت غرس گردد.
قاری عبدالرحمن خادم قومندان لوای اول روی اهمیت غرس نهال از دیدگاه اسلام بحث نمود و متعاقبا والی ولایت، توسعه زراعت و مالداری را اساس پیشرفت و تمدن ملت‌ها دانست و روی اهمیت زراعت و مالداری در روشنای آیات و احادیث بحث نمود.
والی این ولایت در این مراسم گفت: جهت حفظ محیط زیست،مبارزه با گرسنه‌گی و تغیر اقلیم در کمپاین نهال‌شانی سهم گرفته و با غرس درخت، مسولیت دینی و میهنی خویش را ادا نمایند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۵۲
Background image

جلسه تسلیمی فاز اول پروژه کانال قوش تپه به اداره امور برگزار شد

جلسه مشترک میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ریاست عمومی اداره امور و شرکت انکشاف ملی به منظور بررسی روند تسلیمی فاز اول پروژه کانال قوش تپه به اداره امور، در وزارت زراعت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۵۰
Background image

برای ده تَن دهقان در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ ماش و کودکیمیاوی توزیع شد

۱۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت ولایت بلخ، در همکاری موسسه «W.H.H»، برای ده تَن از دهاقین در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ ماش و کودکیمیاوی توزیع نموده است.
برای هر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۴۶
Background image

راه‌اندازی کمپاین مبارزه با آفات نباتی در ولایت بامیان

۱۸ جوزا ۱۴۰۵
۲۲ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
کارمندان حفاظه نباتات و قرنطین ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان کمپاین مجادله کیمیاوی علیه آفات نباتی را در ساحات مرکز بامیان راه‌اندازی. . .

بازگشت به خبرها