سفر وزیر زراعت به ولایت ننگرهار

user-admin
شنبه ۱۴۰۱/۱۲/۶ - ۱۲:۲۹
ننګرهار ته دکرنې وزير سفر

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت و هیئت همراه شان غرض افتتاح پروژه‌های جدید زراعتی و مالداری به  ولایت ننگرهار سفر کرند.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت در ولایت ننگرهار دو پروژه زراعتی را که شامل احداث باغ‌های ستروس توسط سرمایه‌گذاران در ۱۷۰ جریب زمین می‌شود  و یک فارم مرغداری را افتتاح کرد.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت هدف سفرش به ولایت ننگرهار را احداث باغ‌های ستروس عنوان کرده و افزود « امروز دو قطعه باغ را افتتاح می‌نماییم که زمین آن را وزارت زراعت فراهم کرده و از جانب سکتور خصوصی بالای آن باغ جور می‌شود و یک قطعه آن ۶۶ جریب و دیگر آن ۱۷۰ جریب را باغ‌های ستروس می‌سازند و در مجموع پس از حاکمیت امارت در ساحه کانال ننگرهار ۲۵ هزار جریب باغ های ستروس و زیتون احداث شده است که بی پیشنه می‌باشد و اینقدر باغ در ۴۵ سال اخیر ساخته نشده است».
آقای عمری در جریان افتتاح باغ‌های ستروس غرص یک نهال را نشانه خوشبختی انسان‌ها دانسته افزود « نهالی را که شما غرص کردید از ساحه آن استفاده می شود، از میوه آن استفاده می شود و یا هوای تازه آن استفاده می شود همه آن یک نفس تازه برای ملت ما است و از همه فراتر ثواب آن برای غرص کننده آن می‌باشد».
در این سفر مولوی نقیب الله ځلاند رییس ترانسپورت وزارت امور خارجه، احمد الله متقی معاون ریاست دفتر ریاست الوزرا، ملا محمد نسیم هلال مسول مطبوعاتی ریاست الوزرا، مولوی عزت الله عابد سکرتر معینیت ریاست دفتر رییس الوزرا، مولوی مصباح الدین مستعین رییس اطلاعات و آگاهی عامه و میرویس خوگیانی، بشیر احمد پیام، محمد ولی وزیری، عزیزالرحمن رحمانی مشاورین وزارت زراعت، وزیر زراعت را همراهی می کردند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۸ - ۱۱:۴۲
Background image

در مرکز تحقیقاتی باغداری ننگرهار، تحقیقات کیفی روی ۱۲ واریتی لوکات انجام شد

۲۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ ذوالحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در مرکز تحقیقاتی باغداری مربوط مدیریت عمومی تحقیقات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، تحقیقات کیفی روی ۱۲ واریتی مختلف لوکات انجام شده. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۳
Background image

پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در افغانستان برای سه سال دیگر تمدید شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان موسسه افغان اید می‌گویند، پروژه «ترویج بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در جوامع آسیب‌پذیر افغانستان» که پیش از این برای یک سال در شش ولایت کشور تطبیق شده بود، برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار برگزار شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان وزارت‌های مالیه، صنعت و تجارت،. . .

بازگشت به خبرها