پروژه زمینداور در ولایت هلمند دوباره بازنگری می‌شود

mail-admin
شنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۴ - ۹:۳۷
د هلمند ولایت د زمینداور کانال پر پروژې بیا کتنه 

جلسه تخنیکی به‌رهبری مولوی صدراعظم معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور بررسی و بازنگری پروژه کانال زمینداور ولایت هلمند دایر شد.
در این جلسه مسوولان از وزارت انرژی و آب، اداره محیط زیست، شرکت انکشاف ملی، شورای اقتصادی، وزارت معدن، مسوول شرکت تطبیق کننده و شماری از رییسان وزارت زراعت اشتراک داشتند.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری گفت:« در هماهنگی با وزارت ها و ادارات زیربط هییت ای تعین شود و این پروژه را بررسی کنند، آنچه که قبلا تخمین شده بود و در حال حاضر یک بار دیگر بازنگری شود»
طرح و دیزاین پروژه کانال زمینداور ولایت هلمند توسط شرکتی انجام شده بود اما به دلایل مختلف تطبیق نشده است، خشک سالی، کم آبی، حق آبه کشور ایران، رسوبات دریاها، بندهای برق، پایین آمدن سطح آب دریا و مشکلات تخنیکی از چالش عدم تطبیق و فرا راه این پروژه بوده است.
به اساس هدایت کمیسون اقتصادی ریاست الورزا امارت اسلامی افغانستان این پروژه دوباره بررسی و کار آن آغاز گردد. امارت اسلامی افغانستان در نظر دارد این مشکلات را بررسی و کار تطبیق این کانال را آغاز نماید.
تا هنوز چگونگی تطبیق، قرارداد و بودیجه آن نهایی نشده است اما تلاش‌ها بر این است تا این پروژه تطبیق و مشکلات مردم رفع گردد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۲:۵۸
Background image

در ننگرهار تخم‌های اصلاح‌شده سویابین و کودهای کیمیاوی برای ۳۲۰ دهقان توزیع شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه جهانی آموزش و تغذیه، برای ۳۲۰ تن از دهقانان ولسوالی‌های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ماشین‌های خشک‌کن سبزیجات و میوه‌جات به ده‌ها تن از دهقانان ولسوالی متاخان ولایت پکتیکا

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با تمویل سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک‌کن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۹
Background image

جلسه هماهنگی زراعت و انکشاف دهات در دایکندی برگزار شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار هماهنگی زراعت و انکشاف دهات به ریاست مولوی عبدالصمد مقبول رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و با حضور نمایندگان مؤسسات همکار و ادارات مربوطه. . .

بازگشت به خبرها