تلاش‌های عملی بر توسعه جنگلات در پنجشیر 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۷ - ۱۳:۳۷
تلاش‌های عملی بر توسعه جنگلات در پنجشیر 

۱۷ قوس ۱۴۰۱ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر از تلاش‌های عملی بر احیای مجدد جنگلات در این ولایت خبر می‌دهد.
حافظ عبدالمجیب مشفق رئیس زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر گفت که کار برنامه کاشت جنگلات عملاً از طریق بذر مستقیم خسته بادام‌تلخک و تخم بلوط در مربوطات ولسوالی عنابه این ولایت آغاز شد.
وی افزود که دراین برنامه ده کیلو گرام خسته بادام‌تلخک و هفت کیلو گرام تخم بلوط در موازی «۱۱.۶» هکتار تپه‌های هموار در روستاهای موسوم به قلعه میران‌شان و زمانکور ولسوالی عنابه این ولایت مستقیم بذر شد.

او علاوه کرد که از این ساحات در گذشته نیز به عنوان جنگل نام‌برده شده‌است و ثبت در دفترچه‌های زراعتی پنجشیر میباشد، اما بنابر مرور و زمان و وقوع حوادث طبیعی این جنگلات تخریب شده‌اند.
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر گفت که برنامه احیای مجدد جنگلات با همکاری کمیته های حفاظت از جنگلات از طرف ریاست زراعت در سطح پنجشیر به پیش میرود. 
وی اظهار داشته تاکید کرد که ریاست زراعت در برنامه های مدون و طرح شده اساسی خود در نظر دارد تا همه داشته‌های منابع طبیعی و سرسبزی را متم‌رکز به تپه‌های تزئینی دو طرف جاده عمومی این ولایت نماید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۵۸
Background image

بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت کندز

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با مسئولان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۶
Background image

توزیع ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن برای حمایت از معیشت خانواده‌ها در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، با همکاری مؤسسه ارتقای اجتماعی (SO) و حمایت مالی دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن را برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۹:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های مالداری برای حمایت از معیشت ۲۹ خانواده در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، در همکاری با کمیته ناروی برای افغانستان، بسته‌های حمایتی مالداری را برای ۲۹ زن مستحق از خانواده‌های بی‌بضاعت، مهاجر و بدون. . .

بازگشت به خبرها