سفر هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت پنجشیر به ولسوالی شتل

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۹/۸ - ۱۴:۶
سفر هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت پنجشیر به ولسوالی شتل

۸ قوس ۱۴۰۱ هـ.ش
 طبق فیصله قبلی هیئت تخنیکی  جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های غصب شده ولایت پنجشیر یک تیم متشکل از ادارات زراعت، عدلیه، شهرسازی و شهرداری به ولسوالی شتل اعزام کردند.
تیم فوق الذکر ابتدا با ولسوال شتل ملاقات نموده و تمام معلومات و فرامین امیرالمومنین حفظه الله را که در ارتباط به زمین‌های غصب شده و چه گونه گی استرداد آن مطابق احکام شرعی و کتبی صادر نموده بودن با ایشان در میان گذاشتند، سپس به ساحه رفته و با مالکین هوتل‌ها و دوکاکین این ولسوالی که در کنار دریا و سرک عمومی به شکل غیر قانونی به مساحت  دها جریب زمین غصب شده اعمار گردیده بود دیدن کردن.
و یادآور شدن اگر اسناد شرعی در دسترس شان دارن به روز بعدی به ولسوالی آمده در حضور هیئت تخنیکی ولایت قرار دهند تا مسئولیت های بعدی متوجه ملکیت های شان نباشد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۹:۲۸
Background image

آغاز دور جدید صادرات آلوچه از کندهار به دبی؛ امیدواری به افزایش عواید دهاقین

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار می‌گویند که با حمایت مالی یک شرکت خصوصی، برای نخستین‌بار روند صادرات آلوچه از کندهار به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۹:۲۴
Background image

آغاز کمپاین مبارزه با آفات نباتی در ولسوالی دره ولایت  پنجشیر

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر کمپاین مبارزه کیمیاوی علیه آفات مورپت‌دار و مور خیمه‌ساز را در ولسوالی دره راه‌اندازی کرده است. 
این کمپاین به‌منظور جلوگیری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۹:۲۴
Background image

در پکتیا برای شماری از خانواده‌های بی‌بضاعت فارم‌های کوچک مرغداری ساخته شد

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا در تلاش‌های خود، با حمایت مالی مؤسسه اکشن‌اید، برای شماری از خانواده‌های نیازمند در مرکز، ولسوالی. . .

بازگشت به خبرها