دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با معاون والی کندهار 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۸/۲۴ - ۱۳:۵۵
د کرنې وزارت مالي او اداري مرستیال د کندهار مرستیال والي سره وکتل

۲۴ عقرب ۱۴۰۱ هـ.ش
مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری طی سفرش به ولایت کندهار با حیات الله مبارک معاون والی کندهار دیدار کرد. 
در این دیدار دو طرف در مورد استرداد زمین‌های غصب شده امارتی، جلوگیری از غصب زمین، اجاره دهی زمین‌ها به مردم زراعت پیشه و هماهنگی کارها صحبت نمودند. 
در این دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت گفت که کندهار از ولایت های مهم زراعتی دارای زمین های فراوان و اقلیم مناسب برای زراعت، مالداری و باغداری می‌باشد، نیاز است همکاری دو جانبه برای کارها انجام شود تا سهولت به مردم شود و مردم هم تشویق و علاقه مند سرمایه گذاری و کار شوند".
معاون والی کندهار نیز تعهد به همکاری و هماهنگی داد و در سخن هایش گفت". هماهنگی می‌تواند کارها را سهل تر سازد و باعث پیشرفت شود، آماده همکاری می‌باشیم و در انسجام ادارات ذیدخل در زمین‌ها همکاری و تلاش خواهیم کرد".
در این دیدار مولوی شمس الله محمد رئیس سکتور خصوصی وزارت زراعت و مولوی محمود مظلوم رئیس زراعت کندهار نیز حضور داشتند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

بازگشت به خبرها