دیدار معین زراعت و مالداری با معاون ملل متحد در کابل

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۷/۱۹ - ۱۱:۳۸
دکرنې او مالدارۍ مرستیال په کابل کې د ملګرو ملتونو مرستیال سره وکتل

۱۹ میزان ۱۴۰۱ هـ.ش
مولوی صدراعظم معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با ثریا بزرکو معاون ملل متحد در کابل دیدار و گفتگو کرد.
مولوی صدراعظم معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در این دیدار گفت" با کسانی‌که دست مردم افغانستان را می‌گیرند احترام می‌گذاریم، حالا که زمینه خدمت و کار مساعد شده از ملل متحد و همکاران شان می‌خواهیم که با دهاقین، مالداران و باغداران که اقتصاد بیشر مردم وابسته به همین قشر بوده همکاری کنند".
مولوی صدراعظم اضافه نموده است:" وزارت زراعت نیاز به پروگرام‌های انکشافی دارد، ما با تمام ممالک دنیا آماده‌ایم زمینه خدمت را مهیا بسازیم، اگر بودیجه انکشافی در بخش زراعت در نظر گرفته شود یقینا که از مشکلات دهاقین کاسته می‌شود.»
مولوی صدراعظم بر شفافیت در تطبیق پروژه‌ها تاکید نموده و گفته است اولویت‌دهی به ولایت‌های شود که ضرورت بیشتر و محروم بوده اند.
ثریا بزرکو معاون ملل متحد در کابل گفت:" وزارت زراعت مسوولیت خویش را در قبال مصوونیت غذایی ادا نماید، در حالت‌های بحرانی و نزول اقتصادی وزارت زراعت نقس مهم دارد، برای ما مهم است که همکاری دوجانبه داشته باشیم با مردم افغانستان کمک و راه حل برای زارعین و دهاقین پیدا نماییم."
این نخستین دیدار معاون ملل متحد در افغانستان پس از روی کار آمدن امارت اسلامی با مقام وزارت زراعت بوده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۸ - ۱۱:۴۲
Background image

در مرکز تحقیقاتی باغداری ننگرهار، تحقیقات کیفی روی ۱۲ واریتی لوکات انجام شد

۲۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ ذوالحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در مرکز تحقیقاتی باغداری مربوط مدیریت عمومی تحقیقات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، تحقیقات کیفی روی ۱۲ واریتی مختلف لوکات انجام شده. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۳
Background image

پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در افغانستان برای سه سال دیگر تمدید شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان موسسه افغان اید می‌گویند، پروژه «ترویج بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در جوامع آسیب‌پذیر افغانستان» که پیش از این برای یک سال در شش ولایت کشور تطبیق شده بود، برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار برگزار شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان وزارت‌های مالیه، صنعت و تجارت،. . .

بازگشت به خبرها