آغاز برنامه واکسین آبله حیوانات در پنجشیر

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۸ - ۱۳:۱۱
آغاز برنامه واکسین آبله حیوانات در پنجشیر


۱۸ میزان۱۴۰۱ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر برنامه واکسین بیماری جلدی حیوانات را  به منظور جلوگیری از گسترش این مرض در این ولایت آغاز کرد.
قاری عبدالمجیب مشفق رئیس اداره زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر گفت که این برنامه همزمان به شمول بازارک مرکز پنجشیر در هفت ولسوالی این ولایت آغاز یافت و تطبیق می‌گردد
وی افزود که در این برنامه قرار است دوهزار دوز واکسین آبله دام‌ها توسط دام پزشکان در سرتاسر پنجشیر تطبیق شود.
رئیس زراعت پنجشیر که در افتتاح این برنامه گپ می‌زد گفت که با تطبیق این واکسین در آینده تمام دام‌ها از مصاب شدن به بیماری «LSD» که یک مریضی ویروسی وساری است جلوگیری و در امان خواهند شد.
همچنان رئیس زراعت از کلینیک‌های صحت حیوانی خواست تا این برنامه را بگونه‌ای خوبتر در سطح این ولایت به پیش ببرند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۴:۲۳
Background image

بررسی وضعیت باغ‌های گیلاس در ولسوالی گرزیوان فاریاب

۲۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی متشکل از محمد ظریف رحیق آمر امور زراعتی  ریاست زراعت، آبیاری و مالداری نماینده گان  ریاست حفاظت محیط زیست و ریاست اقتصاد ولایت فاریاب، از باغ‌های گیلاس در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۲:۲۷
Background image

بهره‌برداری از کانال آبیاری به طول ۷۷۰۰ متر در نورستان

۲۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
کانال آبیاری به طول ۷۷۰۰ متر میان قریه‌های پرونز و دیوی ولایت نورستان که با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، همکاری تخنیکی مؤسسه ان‌سی‌آر‌او. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۲:۲۱
Background image

آموزش ۱۴ مسئول کلینیک‌های حیوانی در بدخشان درباره نمونه‌گیری خون از حیوانات مشکوک به تب سه‌روزه

۲۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور تشخیص به‌موقع بیماری تب سه‌روزه حیوانی و بررسی وضعیت شیوع آن، برای ۱۴ تن از مسئولان کلینیک‌های حیوانی در ولایت بدخشان رهنمودهای تخنیکی درباره علایم بیماری،. . .

BACK TO NEWS