‎‌تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت زراعت و بانک ملی افغان به امضأ رسید

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۶/۲۳ - ۱۰:۱۳
‎د کرنې وزارت او د افغان ملي بانک ترمنځ د همکارۍ تفاهم لیک لاسلیک شو

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تفاهم نامه همکاری پرداخت معاشات را با بانک ملی افغان امضأ نمود.
‎مولوی عطا الله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با امضای تفاهم نامه گفت:« به منظور سهولت کارمندان وزارت زراعت،  ایجاد شفافیت بهتر، تقاضای این بانک و خدمت به مردم این تفاهم‌نامه به امضآ رسیده است».
‎دکتور شاکر جلالی، رییس هیات عامل بانک ملی افغان در این باره گفت:« بانک ملی افغان حدود 90 سال خدمت به مردم نموده است و اعتبار به‌دست آورده است، این بانک در زمان بحران‌های که در افغانستان به وجود آمده در کنار مردم افغانستان بوده است».
‎بانک ملی افغان اولین بانک در افغانستان بوده که در سال 1323 هـ. ش به همکاری عبدالمجید خان بنیان گذاری شده در بخش‌های مختلف به ویژه زراعت همکاری بیشتری نموده است.
‎پیش از این معاشات کارمندان وزارت زراعت در نوی کابل بانک پرداخت می‌شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۸ - ۱۱:۴۲
Background image

در مرکز تحقیقاتی باغداری ننگرهار، تحقیقات کیفی روی ۱۲ واریتی لوکات انجام شد

۲۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ ذوالحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در مرکز تحقیقاتی باغداری مربوط مدیریت عمومی تحقیقات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، تحقیقات کیفی روی ۱۲ واریتی مختلف لوکات انجام شده. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۳
Background image

پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در افغانستان برای سه سال دیگر تمدید شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان موسسه افغان اید می‌گویند، پروژه «ترویج بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در جوامع آسیب‌پذیر افغانستان» که پیش از این برای یک سال در شش ولایت کشور تطبیق شده بود، برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار برگزار شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان وزارت‌های مالیه، صنعت و تجارت،. . .

بازگشت به خبرها