برای ۸۱۷ کارگر در جوزجان پول نقد توزیع گرديد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۴/۷ - ۱۲:۳۲
برای ۸۱۷ کارگر در جوزجان پول نقد توزیع گرديد


۶ سرطان ۱۴۰۱ هـ.ش
ریاست زراعت آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به‌منظور اشتغالزایی وجلوگیری از فقر بیکاری برای ۸۱۷ نفر زمینه کار به همکاری دفتر PRB فراهم نموده است 
که امروز مزد کارگری شان که برای هر نفر مبلغ ۶۱۵۰ افغانی پرداخت گردید کارگران بخاطر پاک کاری کانال های آبیاری، راش گردانی و ترمیم کانال‌های زراعتی کار نموده بودند.
 دهاقین و کارگران  که  از این برنامه مستفید شده ابراز خرسندی نموده و بر تداوم همچنین برنامه ها تاکید نمودند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها