برای کاهش تاثیرات خشک سالی آمادگی های لازم گرفته شده است

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۴/۱۷ - ۱۷:۴
برای کاهش تاثیرات خشک سالی آمادگی های لازم گرفته شده است

داکتر فضل محمود فضلی رئیس عمومی اداره امور ریاست جمهوری با داکتر انورالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری دیدار کرد.
رئيس عمومی اداره امور از تحرک ایجاد شده در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری استقبال نموده و در مورد هماهنگی های که تا کنون در سطح حکومت برای مبارزه با خشک سالی اتخاذ گردیده است، نیز بحث نمود.
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری اطمینان داد که برای مبارزه با خشک سالی رهبری وزارت تدابیر لازم را روی دست گرفته تا تاثیرات خشک سالی به حد اقل در کشور کاهش داده شود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۵:۱۲
Background image

برگزاری جلسه پلان عمل احیا و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور بررسی و تنظیم پلان عمل احیا و حفاظت از جنگلات کشور، در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تحت ریاست مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۴:۳۰
Background image

دیدار فنی از ساحات زراعتی قریه قلعه نورخان ولایت پروان

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان فنی و مسلکی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان از باغ‌ها و زمین‌های زراعتی قریه قلعه نورخان ساحه خلازیی دیدار نمودند. این برنامه به اساس هدایت رهبری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۱:۵۰
Background image

افتتاح مسلخ معیاری مواشی در شهر کهنه تالقان ولایت تخار 

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
یک باب مسلخ معیاری و عصری در منطقه شهر کهنه تالقان ولایت تخار  توسط شرکت خصوصی اعمار و به بهره‌برداری سپرده شد. این مسلخ با در نظرداشت اصول صحی و حفظ محیط زیست ساخته. . .

BACK TO NEWS