اشترکت معین وزارت زراعت در جلسه سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۵ - ۱۵:۲۵
تأسیس یک فارم بزرگ و معیاری بادنجان رومی در هرات ۲۵ جوزای ۱۴۰۰ رضا دهقان، باشنده‌ ولایت هرات، یک فارم بزرگ‌ بادنجان رومی را به مساحت ۱۰۰ جریب زمین در این ولایت احداث کرده است. در این فارم از سیستم مدرن آبیاری و تخم‌های اصلاح شده استفاده شده است. مسوولان این فارم می‌گویند که این نوع تخم‌ قابلیت تولید ۱۵۰ الی ۲۰۰ متریک تُن حاصل را در هر هکتار زمین دار‌د. محصول این نوع تخم، از کیفیت بالا برخوردار بوده و در برابر امراض مقاومت خوب دارد.

۲۵جوزای ۱۴۰۰
شیرشاه امیری معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در چهل‌ودومین جلسه سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و کشورهای کمک‌کننده، از طریق ویدیو کنفرانس شرکت کرد.
این جلسه که به منظور بحث روی چگونگی تامین مواد غذایی راه‌اندازی شده بود، آقای امیری در آن گفت:‌ «33 درصد افغان‌ها از نبود غذا رنج می‌برند، 40 درصد کودکان زیر پنج سال، به مشکلات سوءتغذی گرفتارند و ۵۵ درصد هم زیر خط فقر قرار دارند.»
شیرشاه امیری، با ابراز خرسندی از کمک‌ها و فعالیت‌های سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در بخش زراعت افغانستان، گفت که این کشور برای مبارزه با فقر و سوءتغذی به کمک و همکاری‌های سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در بخش‌های بهبود سیستم آبیاری، محصولات زراعتی و باغداری، مالداری و ساخت مراکز پروسس نباتات طبی نیاز دارد.

 

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۹:۴۹
Background image

تکمیل سروی و شناسایی دهقانان واجد شرایط برنامه توزیع تخم سبزیجات و کیت‌های خشاوه در ولسوالی بهارک

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

روند سروی و انتخاب دهقانان واجد شرایط برنامه توزیع تخم سبزیجات و کیت‌های خشاوه، از سوی دفتر میشن ایست با هماهنگی ریاست زراعت ولایت بدخشان در ولسوالی بهارک تکمیل گردید.. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۹:۳۳
Background image

آغاز سروی باغچه‌های خانگی در شهر زرنج

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

به‌منظور بهبود وضعیت معیشتی خانواده‌های دهقان، تقویت امنیت غذایی و تشویق به ایجاد باغچه‌های خانگی، سروی میدانی توسط مؤسسه وطن با همکاری نماینده ریاست زراعت، آبیاری و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۹:۳۱
Background image

ادویه‌پاشی زمستانی در ولسوالی خاشرود نیمروز

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

برنامه ادویه‌پاشی زمستانی در ولسوالی خاشرود توسط متخصصین بخش حفاظه نباتات ریاست زراعت ولایت نیمروز تطبیق شد.

 در این برنامه عبدالحق ملاخیل متخصص امراض نباتی و ارسلان. . .

بازگشت به خبرها