وزیر زراعت جمهوری اسلامی افغانستان با معین سیاسی وزارت خارجه‌ی جمهوری ترکیه دیدار کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۹ - ۱۴:۳۶
وزیر زراعت جمهوری اسلامی افغانستان با معین سیاسی وزارت خارجه‌ی جمهوری ترکیه دیدار کرد

۱۹ حوت ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در ادامه‌ی سفرش به جمهوری ترکیه، با یاوز سلیم کران، معین سیاسی وزارت خارجه‌ی آن کشور دیدار کرد.
معین سیاسی وزارت خارجه‌ی ترکیه در این دیدار گفت که روابط ترکیه و افغانستان بسیار نیک و دیرینه است و هدف دو کشور این است که تجارت میان دو طرف افزایش یابد. یاوز سلیم کران گفت که یادداشت تفاهم میان حکومت جمهوری ترکیه و حکومت جمهوری اسلامی افغانستان در زمینه‌ی همکاری‌های تخنیکی، علمی و اقتصادی در عرصه زراعت میان افغانستان و ترکیه این روابط را کمک می‌کند. هم‌چنان او یادآور شد که تجربه‌ی انوارالحق احدی وزیر زراعت در بخش تجارت نیز روابط افغانستان و ترکیه را توسعه می‌دهد.
معین سیاسی جمهوری ترکیه گفت که ترکیه در بخش ظرفیت‌سازی تا کنون چهار هزار اسکالرشیپ را به افغانستان داده است. معین سیاسی وزارت خارجه ترکیه ادامه داد که کمک‌های ترکیه به افغانستان تصادفی نیست و با امضای تفاهم‌نامه‌ی جدید بیش‌تر می‌شود. یاوز سلیم کران از وزیر زراعت افغانستان به خاطر تلاشش در امضای یادداشت تفاهم میان دو کشور تشکر کرد.
پس از آن داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان گفت که در ۲۰ سال گذشته جمهوری ترکیه افغانستان را در بازسازی و زراعت و بخش‌های دیگر کمک کرده است و از این کمک‌ها و نیز به خاطر تعهد ۷۵ میلیون دالری ترکیه در کنفرانس ژنیو برای افغانستان از آن کشور سپاس‌گزاری کرد. وزیر زراعت در بخش اسکالرشیپ‌ها خواهان همکاری بیش‌تر ترکیه شد تا میزان آن افزایش یابد.
آقای احدی گفت که یادداشت تفاهم میان حکومت جمهوری ترکیه و حکومت جمهوری اسلامی افغانستان در زمینه‌ی همکاری‌های تخنیکی، علمی و اقتصادی در عرصه زراعت میان دو کشور یک آغاز خوب و عالی است تا روابط دو طرف را تقویت کند. وزیر زراعت افغانستان گفت، خوشبین است که این تفاهم‌نامه به شکل بهتر تحقق پیدا کند و تطبیق شود.
در این دیدار عزیز احمدزی رییس اداره‌ی ملی نورم و استندرد، ولید اکبر سروری رییس انسجام واحد حقوقی قراردادها و زیربناها در اداره‌ی امور ریاست جمهوری، نماینده‌ی وزارت خارجه و شماری از رییسان وزارت زراعت نیز حضور داشتند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱/۲۳ - ۱۴:۳۳
Background image

کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره در سمنگان آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضره را در سطح مرکز و ولسوالی‌های این ولایت آغاز کرد. این برنامه از سوی مدیریت عمومی حفظ نباتات این ریاست راه‌اندازی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۲۳ - ۱۴:۲۳
Background image

سفر وزیر زراعت افغانستان در رأس یک هیئت عالی‌رتبه به ازبکستان

۲۳ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در رأس یک هیئت عالی‌رتبه امارتی برای گفتگو در زمینه‌ همکاری‌های منطقه‌ای و بررسی موضوعات مهم در. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱/۲۲ - ۱۵:۴۴
Background image

وزیر زراعت از ولسوالی‌های قرقین و خماب جوزجان بازدید کرد

۲۱ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی عطاالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، به ولسوالی‌های قرقین و خماب ولایت جوزجان سفر کرد و از وضعیت زراعتی، آبیاری و تخریبات ناشی از دریای آمو در این مناطق. . .

BACK TO NEWS