دیدار وزیر زراعت با رییس اداره‌ی ملی حفاظت از محیط زیست برای تقویت هم‌آهنگی‌های کمپین نهال‌شانی

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۱ - ۱۶:۴۴
دیدار وزیر زراعت با رییس اداره‌ی ملی حفاظت از محیط زیست برای تقویت هم‌آهنگی‌های کمپین نهال‌شانی

۱۱ حوت ۱۳۹۹
 داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با شاه‌زمان میوندی رییس اداره‌ی ملی حفاظت از محیط زیست دیدار کرد. آنان در این دیدار درباره تقویت هم‌آهنگی‌ها در کمپین نهال‌شانی صحبت کردند.
رییس اداره‌ی ملی حفاظت از محیط زیست ضمن تشکر از فعالیت‌های وزارت زراعت، گفت که قرار است در تاریخ معینی، کمپین نهال‌شانی برگزار شود. آقای میوندی از وزارت زراعت خواست که در صورت داشتن نهال، به بخش‌های مختلف و دارای نیاز، نهال توزیع کند.
در این دیدار داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت از آماده‌گی‌های وزارت زراعت برای تهیه، تولید و توزیع نهال برای ادارات، سازمان‌ها و مردم در کشور خبر داد و گفت که این کمپین با توزیع نهال‌ها به اساس شرایط اقلیمی، از ولایت‌های گرم‌سیر شروع شده و در ولایت‌های سردسیر هم در روزهای آینده آغاز می‌یابد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۶
Background image

جلسه مسئولین منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای بررسی طرح افزایش و مدیریت عواید برگزار شد

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مولوی نصرالله مظهری، رئیس تنظیم علفچرها، ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۴
Background image

۶۲ راس بزهای شیری برای باشنده گان ولایت تخار توزیع می‌شود

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که بزهای شیری پروژه دفتر آغاخان تحت نام‌های CE-LIVE و CRLG، در آینده برای مستفیدین منتخب در ولسوالی‌های کلفگان، فرخار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۲:۱۹
Background image

توزیع ۱۵۰۰ اصله نهال بادام و لوازم آبیاری برای ۷۵ باغدار در ولسوالی خاکجبار کابل

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت کابل با همکاری موسسه شلتر فار لایف، ۱۵۰۰ اصله نهال بادام را برای ۷۵ نفر از باغداران ولسوالی خاکجبار توزیع نمود. 
این باغداران قبلاً مورد سروی قرار. . .

بازگشت به خبرها