دیدار وزیر زراعت با رییس اداره‌ی ملی حفاظت از محیط زیست برای تقویت هم‌آهنگی‌های کمپین نهال‌شانی

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۱ - ۱۶:۴۴
دیدار وزیر زراعت با رییس اداره‌ی ملی حفاظت از محیط زیست برای تقویت هم‌آهنگی‌های کمپین نهال‌شانی

۱۱ حوت ۱۳۹۹
 داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با شاه‌زمان میوندی رییس اداره‌ی ملی حفاظت از محیط زیست دیدار کرد. آنان در این دیدار درباره تقویت هم‌آهنگی‌ها در کمپین نهال‌شانی صحبت کردند.
رییس اداره‌ی ملی حفاظت از محیط زیست ضمن تشکر از فعالیت‌های وزارت زراعت، گفت که قرار است در تاریخ معینی، کمپین نهال‌شانی برگزار شود. آقای میوندی از وزارت زراعت خواست که در صورت داشتن نهال، به بخش‌های مختلف و دارای نیاز، نهال توزیع کند.
در این دیدار داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت از آماده‌گی‌های وزارت زراعت برای تهیه، تولید و توزیع نهال برای ادارات، سازمان‌ها و مردم در کشور خبر داد و گفت که این کمپین با توزیع نهال‌ها به اساس شرایط اقلیمی، از ولایت‌های گرم‌سیر شروع شده و در ولایت‌های سردسیر هم در روزهای آینده آغاز می‌یابد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۴
Background image

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان رسماً معرفی شد

۱۲دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان، مولوی سلیمان ایمن، از سوی معاون ولایت لغمان حافظ انزرگل عبدالله به کارمندان این ریاست معرفی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۲
Background image

تلاش‌ها برای مهار آب‌های بارانی؛ کار ساخت چک‌دم جدید در ژړۍ کندهار ۵۰ درصد تکمیل شد

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

با تمویل بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار، کار ساخت یک چک‌دم جدید به ارزش ۶. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۹
Background image

پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه تعمیر ساحه حفاظت‌شده ولسوالی درقد

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار اعلام کرد که کار پروژه تعمیر ساحه حفاظت‌شده ولسوالی درقد به ۹۰ درصد پیشرفت فزیکی رسیده است.

بر اساس گزارش آمریت منابع طبیعی،  یک. . .

بازگشت به خبرها