کمپین نهال‌شانی در کندز آغاز شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۳ - ۱۰:۴۱
کمپین نهال‌شانی در کندز آغاز شد

۳ حوت ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، کمپین سراسری نهال‌شانی در این ولایت را با حضور والی ولایت، رییس شورای ولایتی و شماری از مقام‌های محلی، متنفذان و شهروندان تحت شعار «صلح و سرسبزی» آغاز کرد.
عبدالهادی قرلق رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، هدف از این کمپین را ایجاد فضاهای سبز و زیبایی کندز عنوان کرد و افزود: «به پیشواز بهار، اهداف ما در این برنامه، تشویق مردم به سهم‌گیری در سرسبزسازی، حفظ و بهبود محیط‌ زیست، کاهش آلوده‌گی هوا و افزایش زیبایی، بهبود منابع آب و ارتقای ظرفیت به هدف گسترش فرهنگ نهال‌شانی و نهال‌پروری در سطح ولایت کندز است.»
رییس زراعت کندز می‌گوید که در جریان سال پیش رو قرار است صدها هزار نهال در ولایت کندز غرس شود و ریاست زراعت نیز در این کمپین ۳۱ هزار نهال مثمر و زینتی را طبق طرزالعمل در اختیار ادارات دولتی و مکان‌های عام‌المنفعه جهت سرسبزی و شکوفایی محیط به طور رایگان قرار خواهد داد. وی افزود قرار است طی سال آینده، بیش‌تر از ۵۰۰ جریب باغ نیز در کندز ساخته شود.
عبدالهادی قرلق از مردم خواست تا در ایجاد فضای سبز و زیبایی مناطق‌شان سهم بگیرند. وی گفت: «باید بدانیم که همه‌ی ما طوری که در تنفس هوا سهیم هستیم در سرسبزسازی محیط خویش و تولید اکسیجن، زیبایی‌بخشی به ماحول و محیط‌‌زیست‌مان نیز سهم بگیریم. شاندن، پرورش و مراقبت از نهال زمان زیادی از ما نمی‌گیرد اما زمانی زیادی به ما می‌بخشد. ما باید به خود و فرزندان‌مان تعهد داشته باشیم که آینده پر از زیبایی، سرسبز و سرشار از تازه‌گی به فرزندان‌مان به ارمغان بگذاریم. همه می‌دانیم که تنها تلاش یک‌جانبه کافی نیست بناً مسوولیت انسانی همه‌ی ما این است تا نهال بنشانیم و با گیاهانی که موجودات زنده‌اند مهربان باشیم و آن‌ها را مراقبت و آبیاری کنیم.»
در آغاز این کمپین عبدالستار میرزکوال والی کندز نیز، سهم‌گیری در سرسبزی و آبادی کشور را مسوولیت هر شهروند خواند و گفت با غرس یک نهال هر شهروند باید پیام صلح، سرسبزی و شادابی را به نمایش بگذارد و برای پیش‌رفت و ترقی کشور خویش بکوشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

بررسی صحی بزهای پروژه «مصونیت غذایی» در ولایت تخار

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از بزهای تدارک‌شده در چارچوب پروژه "مصونیت غذایی" دفتر میشن ایست، بازدید تخنیکی و صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

جمع‌آوری ادویه‌جات تاریخ‌گذشته حیوانی از کابل مارکت هرات

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات اعلام کرد که تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست از دواخانه‌های حیوانی در کابل مارکت این ولایت تفتیش و بررسی به. . .

BACK TO NEWS