امسال در ننگرهار یک هزار و ۸۶۲ جریب باغ میوه ساخته شده است

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۷ - ۱۶:۴۵
امسال در ننگرهار یک هزار و ۸۶۲ جریب باغ میوه ساخته شده است ۱۷ جدی ۱۳۹۹ مسوولان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار می‌گویند که امسال در این ولایت، به منظور رشد باغداری، باغ‌های میوه ساخته‌اند. انعام‌الله صافی رییس زراعت ولایت ننگرهار می‌گوید که توسط پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری در ننگرهار، در سال مالی ۱۳۹۹ یک هزار و ۸۶۲ جریب باغ‌های جدید میوه ساخته‌اند که در کنار میوه‌های دیگر، شامل درختان همیشه سبز، یا ستروس نیز می‌شود. در کنار ساخت این مقدار باغ، به باغداران برنامه‌های آموزشی راه‌اندازی شده و

۱۷ جدی ۱۳۹۹
مسوولان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار می‌گویند که امسال در این ولایت، به منظور رشد باغداری، باغ‌های میوه ساخته‌اند.
انعام‌الله صافی رییس زراعت ولایت ننگرهار می‌گوید که توسط پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری در ننگرهار، در سال مالی ۱۳۹۹ یک هزار و ۸۶۲ جریب باغ‌های جدید میوه ساخته‌اند که در کنار میوه‌های دیگر، شامل درختان همیشه سبز، یا ستروس نیز می‌شود.
در کنار ساخت این مقدار باغ، به باغداران برنامه‌های آموزشی راه‌اندازی شده و به آنان وسایل مرتبط و کود کیمیایی نیز توزیع شده است.
ریاست زراعت ننگرهار می‌گوید که می‌کوشند که در این ولایت، به صورت ملکی باغ‌های میوه بسازند و به باغداران زمینه‌ی آموزش‌های نظری و عملی را فراهم کنند تا این ولایت در ساخت باغ‌ها و تولید میوه‌جات، به خودکفایی نزدیک شود.

 

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۲ - ۱۳:۲۳
Background image

نماینده دفتر یوناما مقیم بامیان با رئیس زراعت دایکندی دیدار کرد

۱۲ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی در دفتر کارش  با نماینده دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) مقیم ولایت بامیان دیدار و گفت‌وگو کرد.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۱۱:۳
Background image

شریک‌سازی گزارش پیشرفت پروژه‌های آبیاری با معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت

۱۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مسؤولان دفتر خدمات پروژه‌ای ملل متحد، گزارش پیشرفت فعالیت‌ها و پروژه‌های آبیاری این نهاد را با مولوی باز محمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۹:۳۴
Background image

تکمیل و بهره‌برداری از پروژه بزرگ چک‌دم به ارزش ۱۸ میلیون افغانی در ولسوالی کښته شاولیکوت کندهار

۱۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
کار ساخت یک چک‌دم بزرگ به ارزش ۱۸ میلیون افغانی در ولسوالی کښته شاولیکوت ولایت کندهار تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این چک‌دم از بودجه. . .

بازگشت به خبرها