امسال در ننگرهار یک هزار و ۸۶۲ جریب باغ میوه ساخته شده است

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۷ - ۱۶:۴۵
امسال در ننگرهار یک هزار و ۸۶۲ جریب باغ میوه ساخته شده است ۱۷ جدی ۱۳۹۹ مسوولان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار می‌گویند که امسال در این ولایت، به منظور رشد باغداری، باغ‌های میوه ساخته‌اند. انعام‌الله صافی رییس زراعت ولایت ننگرهار می‌گوید که توسط پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری در ننگرهار، در سال مالی ۱۳۹۹ یک هزار و ۸۶۲ جریب باغ‌های جدید میوه ساخته‌اند که در کنار میوه‌های دیگر، شامل درختان همیشه سبز، یا ستروس نیز می‌شود. در کنار ساخت این مقدار باغ، به باغداران برنامه‌های آموزشی راه‌اندازی شده و

۱۷ جدی ۱۳۹۹
مسوولان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار می‌گویند که امسال در این ولایت، به منظور رشد باغداری، باغ‌های میوه ساخته‌اند.
انعام‌الله صافی رییس زراعت ولایت ننگرهار می‌گوید که توسط پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری در ننگرهار، در سال مالی ۱۳۹۹ یک هزار و ۸۶۲ جریب باغ‌های جدید میوه ساخته‌اند که در کنار میوه‌های دیگر، شامل درختان همیشه سبز، یا ستروس نیز می‌شود.
در کنار ساخت این مقدار باغ، به باغداران برنامه‌های آموزشی راه‌اندازی شده و به آنان وسایل مرتبط و کود کیمیایی نیز توزیع شده است.
ریاست زراعت ننگرهار می‌گوید که می‌کوشند که در این ولایت، به صورت ملکی باغ‌های میوه بسازند و به باغداران زمینه‌ی آموزش‌های نظری و عملی را فراهم کنند تا این ولایت در ساخت باغ‌ها و تولید میوه‌جات، به خودکفایی نزدیک شود.

 

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۳:۳۶
Background image

بازدید رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت از فارم تحقیقاتی اردوخان هرات

۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی، رئیس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از فارم تحقیقاتی اردوخان در ولایت هرات دیدن کرد. در جریان این سفر، نشستی در دفتر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۰:۴۶
Background image

آغاز برنامه آموزشی برای مالداران بادغیس


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی برای مالداران ولایت بادغیس از سوی تیم مسلکی ریاست عمومی خدمات مالداری و صحت حیوانی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری آغاز شد. این برنامه با هدف ارتقای دانش. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۰:۴۳
Background image

ادامه توزیع علوفه حیوانی در ولسوالی زنده‌جان هرات


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری، مالداری و اراضی ولایت هرات از ادامه روند توزیع مواد خوراکه حیوانی برای مالداران ولسوالی زنده‌جان خبر می‌دهد. این توزیع از سوی مدیریت خدمات زراعتی. . .

بازگشت به خبرها