رب بوستان، محصول جدید کمپنی زراعتی بوستان سبز با حضور وزیر زراعت رونمایی شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۱ - ۲۱:۴۱
رب بوستان، محصول جدید کمپنی زراعتی بوستان سبز با حضور وزیر زراعت رونمایی شد

۱۱ جدی ۱۳۹۹
 رب بوستان، تولید جدید شرکت زراعتی بوستان سبز، رسماً با حضور داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، عمده‌فروشان و مسوولان این کمپنی رونمایی شد.
انوارالحق احدی وزیر زراعت آبیاری و مالداری در این مراسم، در سخنرانی‌اش، از سرمایه‌گذاری شرکت بوستان سبز در بخش‌های مختلف زراعتی قدردانی کرد و گفت که در شرایط کنونی کشور ما به این گونه کمپنی‌های بزرگ نیاز جدی دارد تا بتوانند با پروسس محصولات دهقانان در بالا رفتن اقتصاد کشور کمک کنند.
آقای احدی یادآور شد که با تطبیق برنامه‌های مختلف در سراسر کشور از سوی وزارت زراعت، محصولات دهقانان، به خصوص در بخش تولیدات باغداری و سبز‌خانه‌ها، افزایش یافته است و موجودیت کمپنی‌های هم‌مانند بوستان سبز ضرورت جدی است و باید بوستان سبز نماینده‌‌گی‌های خودش را در زون‌های مهم کشور فعال کند.
وزیر زراعت رونمایی رب بوستان را اقدام نیک در راستای رشد زراعت دانست و از مردم خواست تا از تولیدات وطنی استفاده کنند.
با این حال نعیم عطارد رییس اجرایی بوستان سبز می‌گوید که رب بوستان، محصول جدید از بادنجان‌رومی‌های دهقانان کشور می‌باشد که با استانداردهای بین‌المللی به بازار عرضه می‌شود.
آقای عطارد گفت که آنان در کمپنی زراعتی بوستان سبز خط تولیدی رب بادنجان رومی را با ظرفیت تولیدی ۲۰ متریک تن در ساعت فعال ساخته‌اند.
کمپنی زراعتی بوستان سبز از سال ۲۰۰۷ با سرمایه‌گذاری خصوصی و با همکاری وزارت زراعت به فعالیت آغاز کرد که در بخش‌های تولید دو نوع جوس از محصولات باغداران، تولید عسل، بسته‌بندی میوه‌جات و سبزی‌جات، فارم مرغ‌داری، فارم تحقیقات زراعتی و تولید رب فعالیت می‌کند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع نهال و وسایل مربوط به هنگ برای دهاقین در ولسوالی چمتال بلخ


۶ قوس ۱۴۰۴  هـ.‌ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ به همکاری مالی وزارت زراعت برای ۲۰ تن دهاقین پیش‌قدم در ولسوالی چمتال، نهال و بسته‌های زراعتی مرتبط به نبات هنگ توزیع کرد.
بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۲
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای ۱۹۸ مالدار در ولسوالی درزاب جوزجان


۶ قوس ۱۴۰۴ هـ‌.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان برنامه آموزشی ویژه مالداران را برای ۱۹۸ تن از باشندگان هشت قریه ولسوالی درزاب تدویر کرد.
این برنامه آموزشی با همکاری دفتر پی‌آر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۱:۱۸
Background image

۲۰۰ جریب زمین امارتی در کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی به قرارداد سپرده شد


۶ قوس  ۱۴۰۴ هـ‌.ش 
۲۰۰ جریب زمین امارتی در ساحه شندغر ولسوالی کوهبند ولایت کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی از سوی مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا به شرکت مجاهد مومند. . .

بازگشت به خبرها