رب بوستان، محصول جدید کمپنی زراعتی بوستان سبز با حضور وزیر زراعت رونمایی شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۱ - ۲۱:۴۱
رب بوستان، محصول جدید کمپنی زراعتی بوستان سبز با حضور وزیر زراعت رونمایی شد

۱۱ جدی ۱۳۹۹
 رب بوستان، تولید جدید شرکت زراعتی بوستان سبز، رسماً با حضور داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، عمده‌فروشان و مسوولان این کمپنی رونمایی شد.
انوارالحق احدی وزیر زراعت آبیاری و مالداری در این مراسم، در سخنرانی‌اش، از سرمایه‌گذاری شرکت بوستان سبز در بخش‌های مختلف زراعتی قدردانی کرد و گفت که در شرایط کنونی کشور ما به این گونه کمپنی‌های بزرگ نیاز جدی دارد تا بتوانند با پروسس محصولات دهقانان در بالا رفتن اقتصاد کشور کمک کنند.
آقای احدی یادآور شد که با تطبیق برنامه‌های مختلف در سراسر کشور از سوی وزارت زراعت، محصولات دهقانان، به خصوص در بخش تولیدات باغداری و سبز‌خانه‌ها، افزایش یافته است و موجودیت کمپنی‌های هم‌مانند بوستان سبز ضرورت جدی است و باید بوستان سبز نماینده‌‌گی‌های خودش را در زون‌های مهم کشور فعال کند.
وزیر زراعت رونمایی رب بوستان را اقدام نیک در راستای رشد زراعت دانست و از مردم خواست تا از تولیدات وطنی استفاده کنند.
با این حال نعیم عطارد رییس اجرایی بوستان سبز می‌گوید که رب بوستان، محصول جدید از بادنجان‌رومی‌های دهقانان کشور می‌باشد که با استانداردهای بین‌المللی به بازار عرضه می‌شود.
آقای عطارد گفت که آنان در کمپنی زراعتی بوستان سبز خط تولیدی رب بادنجان رومی را با ظرفیت تولیدی ۲۰ متریک تن در ساعت فعال ساخته‌اند.
کمپنی زراعتی بوستان سبز از سال ۲۰۰۷ با سرمایه‌گذاری خصوصی و با همکاری وزارت زراعت به فعالیت آغاز کرد که در بخش‌های تولید دو نوع جوس از محصولات باغداران، تولید عسل، بسته‌بندی میوه‌جات و سبزی‌جات، فارم مرغ‌داری، فارم تحقیقات زراعتی و تولید رب فعالیت می‌کند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۹:۵۳
Background image

وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به دعوت رسمی وزارت زراعت اوزبیکستان وارد تاشکند شد

۱۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به دعوت رسمی وزارت زراعت جمهوری اوزبیکستان، وارد شهر تاشکند پایتخت اوزبیکستان شد و از سوی مقام. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۹:۵۳
Background image

دیدار مسئول جدید دفتر ساحوی مبارزه علیه گرسنگی با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری غور

۱۴ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
دل بهادر خدکه مسئول جدید دفتر ولایتی مؤسسه مبارزه علیه گرسنگی ACF در فیروزکوه، همراه با باباگونی شتیما، مسئول قبلی این مؤسسه و هیأت همراه، با شیخ حفیظ‌الله محفوظ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۹:۴۶
Background image

از سردخانه ۶۰۰ متریک‌تنی در حال ساخت در مرکز پکتیکا بازدید شد

۱۴ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی لعل‌محمد «گوهر»، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا، همراه با رؤسای ریاست‌های مستوفیت، عدلیه، شهرسازی، شاروالی، سرحدات و حج و. . .

BACK TO NEWS