نشست وزیر زراعت با مسوولان پروژه‌ی زون‌بندی زراعتی

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۰ - ۱۳:۵۴
نشست وزیر زراعت با مسوولان پروژه‌ی زون‌بندی زراعتی

۱۰ جدی ۱۳۹۹
مسوولان پروژه‌ی زون‌بندی‌های زراعتی در نشستی با داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت،‌ آبیاری و مالداری درباره کارکردهای‌شان به وزیر زراعت معلومات دادند.
پروژه‌ی زون‌بندی زراعتی تحت چتر ریاست احصاییه وزارت زراعت فعالیت می‌کند و تطبیق‌کننده‌ی آن سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد «FAO» است. حمایت‌کننده‌ی مالی این پروژه اتحادیه اروپا می‌باشد. این پروژه در ۲۰۱۷ آغاز شده و تا آگست ۲۰۲۱ مرحله‌ی اول آن ادامه می‌یابد.
در نشست مسوولان این پروژه با داکتر انوارالحق احدی، از سوی مسوولان این پروژه درباره کارکرد آن به وزیر زراعت معلومات داده شد.
اسحاق صافی مدیر این پروژه درباره‌ی کارکردها، پلان‌ها، دست‌آوردها و برنامه‌های آینده این پروژه به وزیر زراعت معلومات داد.
آقای صافی گفت پروژه‌ی زون‌بندی زراعتی، در چندین بخش، شامل زون‌بندی زراعتی، ارتقای ظرفیت، ایجاد سناریوهای زراعتی و نظارت و ارزیابی از نباتات (از شروع کشت تا برداشت) کار و فعالیتش را تنظیم کرده است.
او گفت که تا این دم کارهایی که از سوی این پروژه شده، تهیه و چاپ اطلس زون‌بندی زراعتی و اجرای فعالیت‌های بنیادین در بخش ارتقای ظرفیت است.
پس از آن در این نشست، داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، ضمن ابراز تشکر از کارکردهای این پروژه، نظریات و راهنمایی‌هایش را به منظور بهبود کار این پروژه به مسوولان آن ارایه کرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۵:۱۶
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان کمیته هالند

۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با داکتر عبدالقادر فخری معاون کمیته هالند، داکتر فریدون قیومی مسوول برنامه‌ها و داکتر محمد شاپور. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۳:۲۲
Background image

افزایش ساحه تحت کشت شالی و تولید برنج در کشور در سال ۱۴۰۴

۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس گزارش ریاست احصائیه و معلومات  زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ساحه تحت کشت شالی و میزان تولید برنج در سال ۱۴۰۴ در سطح کشور افزایش یافته است.
مطابق ارقام. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۳:۲۰
Background image

توزیع نهال‌های مثمر گیلاس در ولایت فاریاب در چارچوب برنامه بدیل معیشت

۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در چارچوب برنامه بدیل معیشت، به‌منظور توسعه باغداری معیاری، افزایش عواید دهقانان و کاهش کشت کوکنار، نهال‌های مثمر گیلاس را. . .

بازگشت به خبرها