نمونه‌ای از باغ‌های ساخته شده توسط پروژه انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری وزارت زراعت در ننگرهار

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۳ - ۱۴:۲۱
نمونه‌ای از باغ‌های ساخته شده توسط پروژه انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری وزارت زراعت در ننگرهار

پروژه‌ی انکشاف زنجیره ارزش باغداری یا «HVCDSP» وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در یک سال گذشته بیش از ۵۰ جریب زمین را در ولسوالی شیوه و کامه ولایت ننگرهار باغ لیمو ساخته است.
قرار است در سال ۲۰۲۱ این پروژه بیش از ۵۰ جریب زمین دیگر را نیز در ولسوالی بهسود، بتی‌کوت، کوزکنر و کامه ننگرهار باغ لیمو بسازد. انعام‌الله ساپی رییس زراعت ننگرهار می‌گوید مشرقی، به خصوص ننگرهار، بهترین هوا، خاک و محیط را برای پرورش درختان همیشه سبز یا ستروس دارد. از همین خاطر هزاران جریب زمین را برای باشنده‌گان این ولایت باغ همیشه‌سبز ساخته‌اند و در تلاش افزایش و گسترش آن‌اند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۲۸
Background image

آغاز کمپاین واکسین انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب به گونه رسمی آغاز شد. این برنامه با همکاری دفتر کمیته هالند (DCA) و در هماهنگی نزدیک با آمریت مالداری و صحت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۶
Background image

آغاز کمپاین پیشگیری از تب گانگو در ولایت خوست

۱۵ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست کمپاین پیشگیری از بیماری تب گانگو را به صورت رسمی آغاز کرد.
این کمپاین با حمایت مالی بودجه توسعه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۳
Background image

آغاز توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی درایم بدخشان

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف بهبود حاصلات گندم و تأمین امنیت غذایی، کمپاین کشت خزانی گندم در ولسوالی درایم ولایت بدخشان آغاز گردید. این برنامه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان. . .

بازگشت به خبرها