کار ساخت ۱۵ ذخیره‌گاه پیاز در نیمروز پایان یافت

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۷ - ۱۰:۰
نیمروز کې د پیازو د ۱۵ زېرمتونونو چارې بشپړې شوې

۲۷قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت ولایت نیمروز، از پایان کار ساخت ۱۵ ذخیره‌گاه پیاز در این ولایت خبر داده می‌گوید که این ذخیره‌گاه‌ها به بهره‌برداری سپرده شده است.
این ذخیره‌گاه‌ها با هزینه پنج میلیون و ۱۳۰هزار افغانی در ولسوالی‌های چهاربرجک، خاشرود، چخانسور و زرنج مرکز ولایت از طریق وزارت زراعت ساخته شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۰:۳۶
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانات در ولایت بادغیس

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون حیوانات به‌منظور پیشگیری و کنترول بیماری‌های حیوانی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با همکاری مؤسسات سکتور زراعت و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱
Background image

احیای طبیعی یک جنگل چهار هکتاری در ولایت فراه

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
یک جنگل به مساحت چهار هکتار در مربوطات مرکز ولایت فراه، در پی بارندگی‌های سال گذشته و تلاش‌های دوامدار پرسونل آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۸:۳۰
Background image

بازدید هیئت ایرانی از نمایشگاه بین‌المللی محصولات زراعتی و مالداری افغانستان

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی ایران، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها