پروژه کمک‌های همه‌جانبه زراعتی و معیشتی برای دهقانان بی‌بضاعت در دایکندی افتتاح شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۷ - ۱۱:۲۶
پروژه کمک‌های همه‌جانبه زراعتی و معیشتی برای دهقانان بی‌بضاعت در دایکندی افتتاح شد


 ۱۷ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، از افتتاح پروژه کمک‌های همه‌جانبه زراعتی و معیشتی برای دهقانان بی‌بضاعت در این ولایت خبر داده می‌گوید که این پروژه شامل ساخت ذخایر آب، دیوارهای محافظتی و "پیپ‌اسکیم" می‌شود.
این پروژه با هزینه ۱۵ میلیون و ۲۵۶ هزار و ۵۴۹ افغانی توسط سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد، FAO، تمویل و از طریق مؤسسه "آکسفام" تطبیق می‌شود.
ریاست زراعت دایکندی می‌افزاید که با اجرای این پروژه برای یک‌هزار و ۴۵۰ نفر زمینه‌ی کار فراهم می‌شود. این پروژه در چهار ولسوالی تطبیق می‌شود و به گفته‌ی ریاست زراعت دایکندی، صدها جریب زمین تحت آبیاری قرار می‌گیرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۳:۲۲
Background image

جلسه هماهنگی میان وزارت زراعت و اداره ملی احصائیه برگزار شد


۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه تخنیکی و هماهنگی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و اداره ملی احصائیه، تحت ریاست مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۳:۱۸
Background image

دیدار وزیر زراعت با نماینده جدید برنامه توسعه سازمان ملل متحد


۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با تورهان صالح نماینده جدید برنامه توسعه سازمان ملل متحد (UNDP)  برای افغانستان، دیدار و درباره گسترش همکاری‌ها و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۹:۵۴
Background image

توزیع کود و گندم بذری اصلاح‌شده برای ایجاد قطعات نمایشی گندم در بادغیس

 ۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به‌منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصل‌دهی گندم، برای ۱۴ قطعه نمایشی گندم در ولسوالی‌های قادس، دره‌بوم، مقر، آب. . .

BACK TO NEWS