میزان تولید عسل در هرات، امسال به ۲۰۰ تُن رسید

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۰ - ۱۶:۴۳
هرات کې د شاتو د تولید سږني کچه ۲۰۰ ټنو ته ورسېد


۱۰ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، می‌گوید که امسال نزدیک به ۲۰۰ تُن عسل در این ولایت تولید شده است.
بشیراحمد آمر امور زراعتی ولایت هرات، می‌گوید که در سراسر این ولایت ۵۹۳ زنبورداری فعالیت دارد و این فارم‌ها، امسال ۲۰۰ متریک تُن عسل تولید کرده‌اند.
او افزود که همه ساله فارم‌های زنبورداری و کندوهای عسل در این ولایت رو به افزایش بوده است. بیش‌ترین عسل در ولسوالی‌های انجیل، مرکز شهر، گذره، کرخ، رباط سنگی، غوریان، ادرسکن، پشتون‌زرغون، اوبه، چشت شریف، شیندند و گلران تولید شده است.
در ولایت هرات، عسل با استفاده از دو روش به دست می‌‌آید: عسل کوهی و دوم عسل فارم‌های زنبورداری. عسل کوهی از کیفیت و قیمت بالایی برخوردار است. هر کیلو عسل در بازارهای داخلی ۷۰۰ تا یک‌هزار افغانی فروخته می‌شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۶
Background image

تکمیل پروژه اعمار چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌موسی فاریاب

پروژه اعمار یک باب چکدم خاکی در قریه غارتپه مربوط ولسوالی خواجه‌موسی ولایت فاریاب با موفقیت تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه با هدف مدیریت منابع آبی، جلوگیری از فرسایش خاک،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۴
Background image

توزیع کمک‌های پروژه انکشاف معیشت و مصئونیت غذایی برای مالداران در زنده‌جان

روند توزیع کمک‌های پروژه انکشاف معیشت و مصئونیت غذایی برای مالداران نیازمند در ولسوالی زنده‌جان ولایت هرات، تحت نظارت کارمندان ریاست زراعت، به‌گونه شفاف و موفقانه انجام شد.
این کمک‌ها. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

بازگشت به خبرها