میزان تولید عسل در هرات، امسال به ۲۰۰ تُن رسید

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۰ - ۱۶:۴۳
هرات کې د شاتو د تولید سږني کچه ۲۰۰ ټنو ته ورسېد


۱۰ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، می‌گوید که امسال نزدیک به ۲۰۰ تُن عسل در این ولایت تولید شده است.
بشیراحمد آمر امور زراعتی ولایت هرات، می‌گوید که در سراسر این ولایت ۵۹۳ زنبورداری فعالیت دارد و این فارم‌ها، امسال ۲۰۰ متریک تُن عسل تولید کرده‌اند.
او افزود که همه ساله فارم‌های زنبورداری و کندوهای عسل در این ولایت رو به افزایش بوده است. بیش‌ترین عسل در ولسوالی‌های انجیل، مرکز شهر، گذره، کرخ، رباط سنگی، غوریان، ادرسکن، پشتون‌زرغون، اوبه، چشت شریف، شیندند و گلران تولید شده است.
در ولایت هرات، عسل با استفاده از دو روش به دست می‌‌آید: عسل کوهی و دوم عسل فارم‌های زنبورداری. عسل کوهی از کیفیت و قیمت بالایی برخوردار است. هر کیلو عسل در بازارهای داخلی ۷۰۰ تا یک‌هزار افغانی فروخته می‌شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۴:۴۵
Background image

جلسه کمیته حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قاچاق چوب در وزارت زراعت برگزار شد

۱۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه کمیته حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قاچاق چوب امارت اسلامی افغانستان، به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۳:۲۵
Background image

کمپاین واکسیناسیون بیماری جلدی حیوانات در ولایت سرپل آغاز شد

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل، از آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری جلدی حیوانات  LSD یا بیماری جلدی حیوانات در سطح مرکز و ولسوالی‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۱:۴۰
Background image

سروی ۶ هزار دهقان برای توزیع گندم بذری اصلاح‌شده در تخار تکمیل شد

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، روند سروی و شناسایی ۶ هزار دهقان واجد شرایط را به‌منظور توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی در کمپاین خزانی، با. . .

بازگشت به خبرها