وزارت زراعت تنها در قالب یک پروژه‌اش امسال ۱۸۸ ماشین خشک‌کننده‌ی میوه و سبزی را به زنان زراعت‌پیشه توزیع کرده است

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۶ - ۱۵:۱۳
وزارت زراعت تنها در قالب یک پروژه‌اش امسال ۱۸۸ ماشین خشک‌کننده‌ی میوه و سبزی را به زنان زراعت‌پیشه توزیع کرده است


۲۶ عقرب ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق طرح مدیریت محصولات زراعتی و با مدیریت پروژه انکشاف زنجیره‌ی ارزش باغداری «HVCDSP» امسال ۱۸۸ ماشین خشک‌کننده‌ی میوه را به زنان زراعت‌پیشه در هفت ولایت توزیع کرده است.
توزیع این دستگاه‌های خشک‌کننده میوه، مجموعاً ۲۸ میلیون و ۹۰۲ هزار افغانی با پرداخت سهم ۲۰ درصدی توسط زنان زراعت‌پیشه و ۸۰درصدی از سوی وزارت زراعت صورت گرفته است.
این دستگاه‌های خشک‌کننده‌ی میوه و سبزی با انرژی آفتابی کار می‌کند و هر کدام ظرفیت خشک کردن ۵۰ تا ۷۰ کیلو گرام میوه را در یک وقت دارد. با استفاده از این دستگاه‌ها دهقانان مستفیدشده می‌توانند مقدار زیادی از میوه‌های اضافه از مصرف و بازمانده از فروش‌شان را خشک کنند و در زمان مناسب بفروشند.
این دستگاه‌های آفتابی خشک‌کننده‌ی میوه و سبزی در ولایت‌های کابل، بامیان، غزنی، پکتیا، پکتیکا، لوگر و میدان‌وردک برای ۱۸۸ تن از دهقانان توزیع گردیده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۸:۳۰
Background image

تکمیل و تحویل کشمش خانه‌ها و ذخیره خانه‌های محصولات زراعتی در ولایت غزنی

بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی، با همکاری پروژهٔ NRC، در این ولایت ۳۰ باب کشمش خانه  و ۲۰ باب سردخانهٔ نگهداری پیاز و و کچالو  با سیستم «صفر انرژی» ساخته شد.
ا. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۸:۱۵
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار: تولید روغن زیتون ۴۰ درصد افزایش یافته است

شرکت زراعتی وادی ننگرهار روند پروسس روغن زیتون را به ریاست سید محمد نعیم محمدی، رئیس اجرایی این شرکت، آغاز کرد. در مراسم افتتاح این روند، محمداجان راشد رئیس مالی و اداری، انجنیر ندی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

بازگشت به خبرها