صندوق انکشاف زراعت ۱۱۱ میلیون افغانی قرضه را منظور کرد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۵ - ۱۲:۴۲
صندوق انکشاف زراعت ۱۱۱ میلیون افغانی قرضه را منظور کرد

۱۵ عقرب ۱۳۹۹
کمیته منظوری قرضه‌های صندوق انکشاف زراعت، در جلسه‌ای در مقر وزارت زراعت، پرداخت ۱۱۱ میلیون افغانی قرضه را منظور کرده است.
این جلسه که به ریاست محبوب‌الله ننگ رییس کمیته منظوری قرضه‌ها با حضور مسوولان صندوق انکشاف زراعت برگزار شده بود، ۱۱۱ میلیون افغانی قرضه برای شش فعالیت زراعتی و تجارتی منظور شده است.
سه مورد فعالیت آن مربوط به شرکت‌های تجهیزات و ماشین‌آلات زراعتی می‌باشد که با استفاده از قرضه‌ی که می‌گیرند ماشین‌آلات زراعتی از جمله تراکتور خریداری می‌کنند.
قرضه منظور شده برای مورد چهارم مربوط به یکی از شرکت‌های پروسس‌کننده پنبه است که این شرکت‌ با استفاده از این قرضه از دهقانان پنبه خریداری می‌کند. موارد پنجم و شش نیز مربوط به دو شرکت‌ پروسس‌کننده زعفران و سیلو است. این شرکت‌ها برای خریداری زعفران و آرد قرضه می‌گیرند.
ایمل آرمان رییس اجرایی صندوق انکشاف زراعت، در این جلسه گفت که در شرایط مشقّت‌بار کنونی، دهقانان را فراموش نکرده و متعهد است تا قروض مورد نیاز آنان را به موقع به دست‌رس‌شان قرار بدهد.
صندوق انکشاف زراعت یک نهاد مالی دولتی غیربانکی است که تحت رهبری وزارت زراعت، مالداری و آبیاری فعالیت می‌کند. ارایه‌ی خدمات قرضه‌دهی به دهقانان، متشبثان زراعتی از طریق میانجی‌های مالی و قرضه‌دهی مستقیم در جهت رشد و بهبود زراعت، از وظایف عمده‌ی این صندوق به شمار می‌رود.
این صندوق از زمان تاسیسش تا کنون ۲.۱۲ میلیارد افغانی را منظور و مبلغ بیش‌تر از ۳.۹ میلیارد افغانی را به تجارت‌های زراعتی، کوپراتیف‌ها و انجمن‌های زراعتی و مالداری، میانجی‌های مالی، فارم‌های گاوداری، ماهی‌پروری، مرغداری، پروسس‌کننده‌گان و صادرکننده‌گان میوه‌ تازه و خشک، فابریکه‌های تولید آرد، شرکت‌های تولیدی تجهیزات زراعتی، واردکننده‌گان کود کیمیایی و دیگر فعالان عرصه زراعت توزیع کرده است. از این خدمات، ۵۳‌ هزار و ۴۵۱ دهقان در ۳۲ ولایت به صورت مستقیم مستفید شده‌اند.
صندوق انکشاف زراعت مرجع پیشتاز در تمویل سکتور زراعت به شمار می‌رود. این نهاد در ولایت‌های بلخ، هرات، بامیان، قندهار و ننگرهار نیز دفترهای ساحه‌ای دارد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۰:۲۹
Background image

جلوگیری از قاچاق صدها رأس گوسفند به پاکستان از طریق خط فرضی شورابک

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان آمریت مالداری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که در نتیجه همکاری مشترک مسئولان زراعت و مالداری ولسوالی شورابک و ارگان‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۰:۲۹
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای صدها دهقان در ولایت فراه آغاز شد

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
به همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه و با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی‌اچ‌اِی» و حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد، روند توزیع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۷
Background image

برگزاری نشست مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی به‌منظور مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات کشور به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالحق مخدوم. . .

بازگشت به خبرها