کار ساخت ۲۴ هزار مترمکعب بند محافظتی کوچک (چکدم) در جنگل‌زارها تا پایان امسال تکمیل می‌شود

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۲ - ۱۵:۶
کار ساخت ۲۴ هزار مترمکعب بند محافظتی کوچک (چکدم) در جنگل‌زارها تا پایان امسال تکمیل می‌شود


۱۲ عقرب ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، کار ساخت ۲۴ هزار مترمکعب چکدم و ذخیره‌ی کوچک آبی را در جنگل‌زارها آغاز کرده است.
این چکدم‌ها و ذخیره‌های کوچک آبی، که کار آن از آغاز سال مالی جاری شروع شده بود، تا اخیر همین سال در ولایت‌های هرات، فراه، غور، قندهار، بغلان و سمنگان ساخته می‌شود.
هم‌چنین ۱۶۰ بند خاکی آب‌گردان نیز در جنگل‌زارهای ولایت‌های هرات، فراه، غور، قندهار، بغلان و سمنگان ساخته می‌شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۳:۱
Background image

توزیع ۱۰ هزار خریطه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان سمنگان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از توزیع ۱۰ هزار خریطه ویژه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان خبر داد.
این برنامه از سوی مدیریت عمومی حفاظه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۴۳
Background image

برگزاری جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور مؤسسات همکار در ولایت بامیان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور نمایندگان مؤسسات همکار، مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و سایر اشتراک‌کنندگان، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۳۷
Background image

سیر علمی محصلان پوهنځی زراعت از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
شماری از محصلان پوهنځی زراعت همراه با استادان خویش و با حضور رئیس پوهنځی زراعت، در چارچوب یک برنامه سیر علمی از بخش‌های مختلف ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت. . .

بازگشت به خبرها